Beauty

Isprobala sam jeftinu maskaru o kojoj priča cijeli internet

Iznimno sam sretna što tržište vrvi odličnim jeftinim maskarama, jer upravo je to proizvod u koji zaista ne trebamo uložiti puno novaca da bi funkcionirao. Ova maskara je upravo jedna od tih...

Cijena ponekad potvrđuje kvalitetu, a ponekad je i totalno besmislena. Imam pregršt maskara od 200-tinjak koje mojim poprilično oštećenim trepavicama ne dodaju ni dužinu ni volumen, a pritom se i tope ispod očiju, dok sam nekim bagatelnima doslovno vjerna godinama. I doista, maskara je jedan od onih proizvoda koji se isplati kupiti i jeftiniji, pogotovo nemaš li "tehničkih" problema poput mene; njegovane trepavice izgledat će jednako dobro s maskarom od 30 i 300 kn - samo da nije jedna od onih koja se topi. Dok sam u procesu njegovanja trepavica ricinusovim uljem nakon godine dana on/off ekstenzija trepavica, osjećam konstantnu potrebu za nošenjem maskare jer samoj sebi djelujem "ćelavo". Obavezno uvijanje trepavica mi ni ne pomaže s nekim maskarama čija teška formula moje slabašne dlačice odmah spusti, no ova se nije pokazala kao takva!   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Essenceova Lash Princess False Lash Effect maskara jedna je od onih koja trenutno u Americi "razbija Internet" jer, navodno, daje trepavice koje izgledaju poput umjetnih. Njena četkica ima uski vrh i širi se, a pritom ima izrazito gusta vlakna, koja daju i na volumenu i na dužini. Odlučila sam je isprobati!

Možda vas zanima Testirala sam najprodavaniji korektor na svijetu! Rubrika Beauty Beauty

Maskara je već prvim potezom dala impresivan rezultat - trepavice su bile definirane i velike, iako četkica zaista stavlja puno proizvoda odjednom, tako da je dojam poprilično dramatičan. Ono što mi se ne sviđa je što na mojim trepavicama tijekom dana maskara padne, odnosno oteža ih pa više ne daju taj divan volumen s početka nanošenja. Druga zamjerka je što mi se razmazuje ispod očiju, no ovaj problem imam s gotovo svakom maskarom... Kod skidanja make upa ćeš se isto malo namučiti jer ova je masakara uistinu postojana. Daje li dojam umjetnih trepavica? Ne, ali je promjena zbilja wow!

Cijena maskare je 28,90 kn i može se kupiti u dm-u. Bih li je kupila ponovno? Iskreno, vrlo vjerojatno bih radije odabrala neku drugu iz Essence ponude, iako apsolutno ostaje činjenica da je maskara dobra!

Ocjena: 4/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0