Beauty

4 manikure koje ćemo tako rado nositi ove jeseni. Boja vina naš je favorit!

  • U potrazi si za novim idejama kojima ćeš ukrasiti nokte? Onda si na pravom mjestu
  • Stručnjaci za 'nail art' napominju kako ćemo ove jeseni rado nositi manikuru u bordo i narančastim tonovima
  • Nisu minuli ni ljetni trendovi pa je tako izuzetno atraktivna i takozvana asimetrična manikura

S dolaskom jeseni novi trendovi nisu zaobišli ni svijet ljepote, odnosno u ovom konkretnom slučaju onaj vezan uz njegu i ukrašavanje noktiju. Baš baš poput brojnih događanja 2020. godine, stilovi koje promoviraju vodeći stručnjaci u svijetu 'nail arta' uvelike bi te mogli iznenaditi. A mi ti ih otkrivamo u nastavku!

Možda vas zanima Imaš li na noktima Beauove linije? Osim što su estetski nepoželjne mogu upućivati i na bolesti Rubrika Life&style Life&style

1. Vinska rapsodija

Najistaknutiji trenu u uređenju noktiju ove jesenske sezone bit će manikura u boji vina. Riječ je o pravom jesenskom klasiku, no ove sezone od dobiva moderan izraz. 

"Obožavam bordo nijanse koje su bile iznimno popularne 90-ih kao osnovu za ukrašavanje nokta. Kao savršen dodatak ove sezone nameću su decentne metalik linije", otkriva Tom Balchik, vlasnika salona za nokte u koji rado zalaze zvijezde poput Jennifer Lopez, Haidi Klum i  Victorije Beckham za Rafinery29.

Možda vas zanima Uglati ili šiljati? Što način na koji oblikuješ svoje nokte može otkriti o tvom karakteru Rubrika Life&style Life&style

2. Čarobna bundeva

Kada krene sezona kolača i toplih napitaka začinjenih bundevom, sama ćeš poželjeti tople narančaste tonove nositi na svojim noktima. Ove jeseni pridodaj im kompatibilne neutralne nijanse, a kao sjajnu nadopunu iskoristi jednostavne zlatne akcente.

3. Kreativni nered

Nakon apstraktne manikure, na red je došla asimetrična ili neusklađena manikura koja zahtijeva da svaki nokat bude uređen na drugačiji način. Ovaj ljetni trend prave će trendseterice rado nositi i u narednim jesenskim mjesecima.

Prema riječima vodećih stručnjaka za 'nail art', kreativci će posebno doći na svoje budući da ona uspješno objedinjuje sve moguće trendove dizajna, od točkica i orbita, pa sve do geometrije i emotikona.

Možda vas zanima Uz ovaj super trik ne moraš čekati vječnost dok ti se osuši lak na noktima Rubrika Beauty Beauty

4. Naglašeni optimizam

A kada smo kod emotikona, ove jeseni kao jedan od vodećih trendova u ukrašavanju noktiju iskristalizirao se i onaj koji promiče da svoje nokte ukrasimo jarko-žutom manikurom s umetnutim smajlićima. Prema riječima poznate manikirke Mei Kawajiri, interes za ovaj dizajn je u porastu.

"Nedavno sam Dua Lipi napravila manikuru sa smajlićima. A sada, svi to žele isprobati.", otkrila je za Refinery29. Optimizma nam je u ovoj godini prijeko potreban, a ova manikura nam može biti sjajan svakodnevni podsjetnik na održavanje istog.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0