Opa! Sinovi Pamele Anderson postali su odrasli momci i baš su jako zgodni

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Pamela Anderson slovi za jednu od najatraktivnijih žena svih vremena, a po svemu sudeći dobre je gene prenijela obojici sinova koje je dobila u turbulentnom braku s Tommyjem Leeom
  • Časopis People njezinog je starijeg sina Brandona uvrstio na visoko drugo mjesto najatraktivnijih potomaka neke slavne osobe, a što se izgleda tiče njegov mlađi brat Dylan nimalo ne zaostaje
  • Dok je stariji sin odlučio krenuti majčinim stopama i okušati se u svijetu glume, mlađi se po uzoru na oca nastoji probiti u svijetu glazbe

Časopis People u svom ovogodišnjem "Sexiest Man Alive" izdanju prozvao je 17-godišnjeg Damiana Hurleya, sina glumice Elizabeth Hurley, najatraktivnijim potomkom neke slavne osobe. Mladi model, kojeg je glumica dobila u vezi s poduzetnikom Stevom Bingom, za sobom je ostavio 23-godišnjeg Brandana Thomasa, sina Pamele Anderson i glazbenika Thomyja Leeja te 21-godišnjeg Christiana , sina slavnog repera Seana "P Diddyja" Combsa. Mladog Hurleya nedavno smo ti predstavile pa smo se ovoga puta odlučile otkriti ti pojedinosti o mlađahnom sinu nekadašnje najatraktivnije žene svijeta.

Life&style Nećeš vjerovati, ali ova hrana te čini pametnijom

U turbulentnom braku s pjevačem i bubnjarem Tommyjem Leejem, Pamela je dobila dvojicu sinova: Brandona Thomasa rođenog 5. lipnja 1996. godine te Dylana Jaggera rođenog 29. prosinca 1997 godine. Premda su mnogi njezini obožavatelji smatrali kako je sinovima nadjenula ime prema junacima popularne serije 90-ih "Beverly Hills", Brandonu i Dylanu, glumica je te navode demantirala. Bračni par Lee službeno je bio zajedno samo tri godine, a u tom kratkom periodu uspjeli su skupiti poveći broj kaznenih prijava za narušavanje javnog reda  i mira, a Tommy je zbog obiteljskog nasilja osuđen na zatvor u trajanju od šest mjeseci.

Život uz dvoje slavnih roditelja i nepovoljni uvjeti odrastanja u obiteljskom domu odrazili su se na obojicu sinova. Stariji Brandon priznao je kako se već u ranoj mladosti borio s ovisnošću o alkoholu, a nije mu bilo strano ni koketiranje s drogama. Zbog želje da krene majčinim stopama i ozbiljnije se posveti glumačkoj karijeri odlučio je krenuti na liječenje te tvrdi kako se danas uspješno odolijeva ovoj napasti. "Prije tri godine bio sam na jednom od najmračnijih mjesta u cijelom svom životu. Nisam želio napustiti svoj stan. Nisam mogao ništa učiniti" - otkrio je, te dodao:"Otkad sam se otrijeznio, jednostavno osjećam kao da je sve bolje za mene. Postao sam bolji glumac. Postao sam bolji radnik. Postao sam bolja osoba."

Nasljedna ljepota Lijepa Camille, unuka Grace Kelly, zaista je nalik svojoj baki, zar ne?!

Trenutačno je posvećen glumačkoj karijeru, a prvu značajniju ulogu ostvario je u reality drami "The Hills: New Beginnings" koja prati život nekolicine mladih ljudi u Los Angelesu. On sam je u životu u LA-u ustvrdio sljedeće: "Neću lagati, u LA-ju je život stvarno zeznut, teško je izbjeći iskušenje. Djevojke. Novac. Ali moja je karijera postala moj prioritet pa nisam više toliko zainteresiran za tulume."

Stars Najbolji prijatelj objavio fotku Gwyneth Paltrow s mamom i kćeri. Sličnost je nevjerojatna...

Mlađi sin Dylan Jagger započeo je 2016. godine karijeru modela, a njegova prva kampanja bila je za slavni Yves Saint Laurent. Nakon toga su uslijedile kampanje za modne divove poput Dolce&Gabbane te sudjelovanje na prestižnim tjednima mode. Ipak, u posljednje vrijeme ovaj se 21-godišnjak odlučio okrenuti glazbi i kročiti očevim stopama te se ostvariti kao DJ. Oba brata Lee održavaju bliske odnose s majkom Pamelom, a nerijetko ih se zajedno može vidjeti na crvenom tepihu.

Posjeti Miss7.24sata.hr