Stars

Velika ispovijest Brada Pitta: "Zbog jedne životne drame postao sam alkoholičar..."

  • Zbog uspješne karijere i ljubavnih veza s raznim ljepoticama, za ovog se glumca uvijek smatralo da živi savršen život
  • No, slava i medijska pozornost su ga gurnule u ovisnost o alkoholu kojoj se naposljetku odlučio othrvati
  • U intervjuu za The New York Times, otvoreno je progovorio o liječenju i sudjelovanju u grupi Anonimnih Alkoholičara

U intervjuu za The New York Times, 55-godišnji je glumac otvoreno progovorio o svom izlječenju od ovisnosti o alkoholu i što je presudilo da se nakon prekida s Angelinom Jolie prijavi na liječenje. "Stvari su otišle predaleko pa sam si odlučio oduzeti tu 'privilegiju' koja je dolazila u obliku alkohola".

Možda vas zanima Priprema, uredi, sad! traje i dalje - prijavi se i osvoji besplatno preuređenje! Rubrika Life&style Life&style

Zbog toga se i prijavio u grupu Anonimnih Alkoholičara u kojoj se suočio s vlastitim 'demonima': "Bilo je puno muškaraca koji su sjedili u krugu i otvoreno pričali o svom problemu. Bio je to siguran prostor s tek malo osuđivanja, a pod time mislim osuđivanja sebe samih. Bilo je zaista oslobađajuće razotkriti sve svoje ružne strane", otkrio je Pitt. 

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL Pitt je počeo provoditi mnogo vremena analizirajući sebe i svoje osjećaje, pogotovo dok se pripremao za svoju ulogu u u filmu 'Ad Adastra' gdje glumi astronauta koji traga za svojim ocem.

Kao inspiracija mu je poslužio odnos s vlastitim ocem: "Bio sam odgajan u stilu: 'budi sposoban, budi jak, nemoj pokazivati slabost'. Na neki ga način i kopiram. Odrastao sam u ekstremnim teškoćama i siromaštvu, a otac se uvijek trudio pružiti mi bolji život no što ga je on imao", rekao je o svom ocu koji je bio vlasnik tvrtke za prijevoz robe. 

Možda vas zanima Velika ispovijest Justina Biebera: "Novac i slava su me odveli u pakao teških droga i depresije..." Rubrika Stars Stars

Otkrio je i na kakav je negativan način na njega utjecala medijska pozornost: "U 90-ima sam teško podnosio svu tu pozornost. Bilo mi je zaista nelagodno, samo sam se htio povući iz te kakofonije očekivanja i osuđivanja. Želio sam pasti u zaborav".

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL Od uspješne karijere i planetarne popularnosti, do zaruka s Gwyneth Paltrow i braka s Jennifer Aniston i Angelinom Jolie, Brad Pitt za mnoge živi savršen život, no za Times je iskreno priznao kako to ništa nije bilo tako bajno kako se čini.

Možda vas zanima Šokantna ispovijest: Poznatu glumicu roditelji su prisilili na odabir - umobolnica ili pobačaj Rubrika Život Život
Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0