Stars

Najbolji prijatelj objavio fotku Gwyneth Paltrow s mamom i kćeri. Sličnost je nevjerojatna...

  • Na fotografiji su Gwyneth, njezina majka Blythe Danner i 15-godišnja kći Apple
  • Fotografiju je objavioDerek Blasberg, najbolji prijatelj mnogih poznatih i slavnih
  • Povod je bio 47. rođendan kojeg je poznata glumica 

Gwyneth Paltrow ne pojavljuje se često na društvenim mrežama, pogotovo kad je riječ o privatnim fotografijama ili nekim obiteljskim trenucima. Ipak, povodom njezinog 47. rođendana, prijatelj Derek Blasberg objavio je vrlo rijetku obiteljsku fotografiju poznate glumice. Na njoj je Gwyneth pozirala s majkom, Blythe Danner i 15-godišnjom kćeri Apple, koju ima iz braka s bivšim suprugom Chrisom Martinom, frontmenom Coldplaya. I ne može se ne zamijetiti velika sličnost između njih tri, pogotovo Gwyneth i njezine kćeri.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

"Djevojka u sredini slavi rođendan, ali proslavimo ovom prilikom cijelu lozu Danner-Paltrow-Martin. Na slici su tri drage, talentirane, privlačne i prekrasne djevojke" napisao je bliski Gwynethin prijatelj Derek Blasberg, inače novinar ali i jedan od najviđenijih ljudi u modnoj industriji. Za njega kažu da je najbolji prijatelj mnogih poznatih i slavnih, a druži se s mnogim zvijezdama poput Beckamovih, Reese Whiterspoon, Irinom Shayk...

"Jabuka ne pada daleko od stabla, pa tako niti Apple (jabuka)." dodao je Derek.

Naravno, fotografija je izazvala veliko zanimanje na Instagramu, a u hrpi pozitivnih kometara jedan je korisnik napisao: "Ovo je fenomenalna posveta GP i najljepša fotografija koja prikazuje tri generacije." Mnogi su komentirali veliku sličnost između njih, jedan je napisao: "Ista osoba - tri puta".

 


Paltrow i Martin žele držati njihovo dvoje djece u privatnosti, ali povremeno se na društvnim mrežama nađe poneka rijetka fotografija. Ipak, Apple je mami Gwyneth postavila jedan uvjet prije nego fotografije završe na inetrnetu: "Mama, ovo smo raspravljali nekoliko puta, ne smiješ objavljivati ništa bez mog odobrenja." 
 

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0