Stars

'Blizanci se vraćaju'! Glumci 'Beverly Hillsa' objavili zanimljivu fotku sa snimanja, fanovi u transu

  • Započelo je snimanje novih nastavaka popularne serije iz devedesetih 'Beverly Hills 90210'
  • Glumica Shannen Doherty poznatija kao Brenda, objavila je sliku s bratom blizancem iz serije
  • Novi nastavci krenut će s emitiranjem 7. kolovoza

Nakon što nas je prije nekoliko mjeseci razveselila vijest o okupljanju glumačke postave popularne serije 'Beverly Hills 90210' te snimanju specijalnog izdanja popularne serije, s nestrpljenjem očekujemo nove detalje. Od objave da ćemo nakon 20 godina imati prilike ponovno gledati neke od omiljenih televizijskih likova do danas bilo je mnogo događaja, od prerane smrti glumca Lukea Perryja pa do potvrde da se u seriju vraća Brenda, koju je tumačila Shannen Doherty. 

Možda vas zanima Znamo kako ovog ljeta možeš lakše i brže postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

Upravo je Shannen na svom Instagram profilu objavila slatku fotografiju s televizijskim bratom blizancem Brandonom kojeg glumi Jason Priestley. Uz fotografiju je napisala: ''I tako, blizanci su se vratili''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Danas 48- godišnju Shannen i 49- godišnjeg Jasona publika je upoznala kao Brandu i Brandona Walsha, blizance iz Minnesote u hit seriji iz devedesetih. Njima će se u seriji pridružiti i glumci Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Gabrielle Carteris te Brian Austin Green. 

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram   Možda vas zanima I Brenda se vraća u 'Beverly Hills'! Sad su svi na okupu i zajedno će odati počast preminulom Dylanu... Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, specijalno izdanje serije sastojat će se od šest epizoda u kojima će svih sedam glumaca odigrati  'pojačane verzije sebe u seriji koja je inspirirana njihovim stvarnim odnosima i životima' kako piše mreža Fox na kojoj kreće prikazivanje 7. kolovoza. 

Photo: imdb

Komentari 0