Stars

Stiže specijalno izdanje Beverly Hillsa 90210 koje okuplja staru glumačku ekipu - imamo najnovije detalje!

  • Ideju za ponovnim snimanjem slavne serije ponudile su zvijezde "starog" Beverly Hillsa, Tori Spelling i Jennie Garth, a jučer je kanal Fox objavio više detalja i prvi trailer
  • Serija će se zvati jednostavno 90210, a dolazi već ovo ljeto
  • U seriji neće glumiti Shannen Doherty koja je zaratila s cijelom postavom Beverly Hillsa

Kanal Fox nas je jučer oduševio ovom najavom - njihova mreža će emitirati nove nastavke Beverly Hillsa, serija će imati 6 nastavaka, zvat će se 90210, a u mini sezoni će glumiti i glumci originalne postave! Premijera nove verzije Beverly Hillsa bit će emitirana u ljeto 2019. godine, a glumit će Tori Spelling, Jennie Garth, Jason Priestley, Ian Ziering, Gabrielle Carteris i Brian Austin Green. Zanimljivo je da će ovi glumci biti i izvršni producenti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

A zaplet? Slavni glumci iz 90-ih će glumiti seriju u seriji - zaigrat će sami sebe kako se ponovno okupljaju da snime novu verziju serije. Uostalom, svi spomenuti glumci su odrastali kroz seriju, te se zaljubivali, svađali i družili i u privatnom životu. Baš poput reality showa!

"Što će se dogoditi kada se na jednom mjestu skupe bivše ljubavi, prijatelji i neprijatelji iz djetinjstva? Što sada kada trebaju nastaviti tamo gdje su stali, nakon što ih je gladao cijeli svijet i odrastao s njima?", stoji u Foxovoj najavi serije koja će ponovno zaživjeti na malim ekranima? Uz najavu je odmah objavljen i popratni trailer...

Ideju za seriju razvile su Spelling i Garth još 2017. godine, a za pomoć su se obratile scenaristima Mikeu Chesseru i Chrisu Alberghiniju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bez Shannen i Lukea

Kakve će biti nove zgode ekipe na Beverly Hillsu možemo samo pretpostaviti. No, šest od osam zvijezda iz originalne postave doista nije mala stvar. Poziv za snimanje novih epizoda nije dobila Shannen Doherty. Nakon uspjeha serije ona je postala zvijezda tabloida zbog lošeg ponašanja u javnosti, ali i prema kolegama. Posebno kolegici Jennie Garth s kojom je imala i fizičke obračune. Isto tako, u seriji se za sada neće pojaviti niti Luke Perry. On je trenutno zaokupljen snimanjem uspješne serije 'Riverdale' pa se novom projektu ne stigne posvetiti. No, dobio je otvoreni poziv za 90210 te mogućnost da ponovno glumi sa starim kolegama kada god to poželi! Eh, to ljeto 2019. niti ne zvuči više toliko daleko...

Beverly Hills glumačka ekipa je i više nego uzbuđena, što dokazuju svojim objavama na društvenim mrežama:

Jason Priestley na Instagramu je napisao: "Presmiješno je na što sam naišao danas! Nevjerojatno što 29 godina razlike čini!"

 

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley) on

Ian Ziering na Instagramu: Dobro došli doma! 90210 se vraća ovog ljeta na Fox! Ne mogu biti više uzbuđen zbog povratka na televiziju sa svojim prijateljima i bivšim kolegama iz razreda!

 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Gabrielle Canteris na Twitteru: "Presretna sam što ću opet biti sa svojom obitelji. Ljeto, dolazimo ti!

Tori Spelling na Twitteru: "Vraćamo se kući!"

Jennie Garth na Twitteru: "Vraćamo se na Fox! Ne mogu dočekati vratiti se poslu s prijateljima."

Brian Austin Green na Instagramu: 

 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0