Stars

Lijepa Camille, unuka Grace Kelly, zaista je nalik svojoj baki, zar ne?!

  • Prije 90 godina na današnji dan rodila se Grace Kelly
  • Čini se da se u obitelji legendarne glumice i princeze od Monaca ljepota i gracioznost nasljeđuju
  • Što kažeš, je li unuka jako nalik svojoj baki?

Danas je rođendan Grace Kelly, jedne je od najljepših glumica svijeta ili, po anketama, čak najljepše žene filmske povijesti. Iako je Grace kao u modernoj bajci postala princeza sa 27 godina, kad se udala za princa Rainiera III od Monaca i prestala raditi, iza nje je ostala začuđujuće velika filmska karijera s brojnim remek djelima najvećih redatelja Hollywooda. Njezina sofisticirana ljepota možda je najviše došla do izražaja u Hitchcockovom filmu 'Prozor u dvorište', kad ju je legendarna kostimografkinja Edith Head odjenula  u modele sa stranica Voguea. I njezina starija kći Caroline, danas princeza od Hanovera (62), i sama je velika ljepotica, opjevana Lagerfeldova muza, uvijek savršeno odjevena u Chanel.  Fotografije Carolinine kćerke Charlotte Casiraghi često su u medijima objavljivali uz fotografije njezine bake Grace da bi naglasili sličnost. 

Sad se isto ponavlja s Charlotteinom sestričnom Camille Gottlieb (21). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👼 #momtodaughter #lovelove #ressemblance

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on

Camille je najmlađe dijete Carolinine mlađe sestre Stephanie od Monaca koju je dobila u tajnoj vezi s kraljevskim tjelesnim čuvarom Jeanom Raymondom Gottliebom. Njegov identitet godinama se skrivao od medija. No, Camille ima veoma popularnu Instagram stranicu na koju često i rado stavlja fotografije svojeg oca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👼 #daddy #tbt #14years #before #Deutschland #love 💙

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on

Grace je imala veoma fine, delikatne crte lica, hipnotički lijepe plave oči i svijetlu kosu. Iako Camille nije plavuša, kao ni njezina majka Stephanie od Monaca i otac izrazito tamne kose i očiju, Camille je naslijedila oblik lica i delikatne crte od svoje mame i bake. Camille se rodila 15. srpnja 1998. u tajnoj, izvanbračnoj vezi pa nije u naslijednoj liniji za prijestolje Monaca kao njezini bratići i sestrične. No, imala je navodno veoma topao odnos sa svojim djedom princom Rainierom III koji je umro kad joj je bilo sedam godina. 
 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Kakva posveta unuka baki! Poruka koju je ispisao na svom tijelu ganut će te do suza Rubrika Life&style Life&style

Poput majke Stephanie, i Camille obožava životinje. Bila je na Tajlandu da bi pomogla spasiti pronađene bebe tigriće. Obožava i slonove pa je posjetila i Dom za nezbrinute slonove Pinnawala Elephan Orphanage u Sri Lanki. Kao i ostali članovi njezine kraljevske obitelji, bavi se i filantropskim aktivnostima te sudjeluje u godišnjem humanitranom događanju posvećenom borbi protiv side, Fight Aids Monaco.
 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Camille je studentica koja uživa u putovanjima i druženju s prijateljima kao svaka mlada djevojka, a to obožava pokazati na svojem Instagramu sa više od 60.000 pratitelja koji njezine fotografije oduševljeno komentiraju i lajkaju. Često je zovu 'Mala Grace Kelly' zbog njezine prirodne ljepote i sličnosti s bakom. 
 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Zanima li te kako izgleda unuk Elvisa Presleya? O, da, jako sliči djedu! Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristy

    Iskreno da kazem meni je vise na mamu nego na baku .