"Nerealna si", "Goriš"... Maja Šuput pratitelje oduševila atraktivnim fotografijama u kupaćem kostimu

Instagam
Vidi originalni članak
  • Maja Šuput Tatarinov u društvu supruga Nenada zaputila se na kratki odmor u Rovinj
  • Obožavateljima je otkrila kako je hitno trebala predah od nagomilanih poslovnih obaveza
  • Osim romantičnih fotografija sa suprugom, posebnu pažnju privukla je atraktivnim fotografijama u kupaćem

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov odlučila je uzeti kratki predah od poslovnih obaveza te se u društvu supruga Nenada zaputila na odmor u Rovinj. "Konačno slobodan dan, na meniju samo ljubav", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj u suprugovom zagrljaju uživa na terasi jednog rovinjskog hotela.

Trendovi u svijetu kose Ova tehnika bojenja idealna je za postizanje osunčanog prirodnog izgleda kose

Naredne objave pokazale su kako supružnici Tatarinov uistinu znaju uživati u zajedničkom odmoru te su kao pravi gurmani, kao što smo na društvenim mrežama mnogo puta dosad imali priliku vidjeti, posebno uživali u romantičnoj večeri. "Lijep par", "Najljepši par na svijetu", "Preslatki ste", smo su neki od komentara koje su oduševljeni Majini pratitelji ostavili ispod zajedničkih fotografija para.

Modni odabiri 5 modela kupaćih kostima koji su idealni za žene s naglašenijim oblinama

Premda su se supružnici izvorno na ovoj lokaciji namjeravali zadržati samo jedan dan, došlo je do promjene planova koje je Maja pratiteljima priznala u narednoj objavi. "Snimanje 'Tvoje lice zvuči poznato', izlazak parfema Shù Shù, premijera pjesme i spota Daljina, koncerti i vjenčanja, priprema cijele kozmetičke linije za Mashù kao i vođenje Majushke dovelo je do laganog burn out-a pa uzimam još jedan slobodan dan", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen.

Life&style Doznali smo tko je slavni Andrija iz omiljene reklame i porazgovarali smo s njim

No, što se društvenih mreža tiče posebnu su pažnju privukle dvije atraktivne fotografije u kojima Maja u izazovnim kupaćim kostimima pozira na samom rubu bazena s kojega se prostirao pogled na Rovinj. "Nerealna", "Goriš", "Iznad vrha si", "Božanstvena, prelijepa  i atraktivna gospođa na divnoj destinaciji", bili su samo neki od komplimenata koji su se slijevali na račun njezina izgleda.

Modni trendovi 5 najvrućih trendova kupaćih kostima koje ćemo viđati po plažama ovog ljeta

Osim komplimenata, dio obožavatelja je Maju podsjetio i da obavezno vodi brigu o svom tijelu dok se izlaže štetnom sunčevom zračenju. A ako ti za razliku pjevačice još uvijek nisi dosegla željeni preplanuli ten, ovdje možeš pronaći nekoliko savjeta koji bi ti u tome mogli pomoći.

Posjeti Miss7.24sata.hr