Jennifer Lopez ima sjajnu novu frizuru za jesen zbog koje smo poželjele otići frizeru

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Na premijeri svog novog filma "Hustlers" Jennifer Lopez je pažnju plijenila smjelom modnom kombinacijom i novom frizurom
  • Pjevačica je dugu kosu koju preferira nositi u visokom repu skratila u duži bob i osvježila plavim pramenovima
  • Riječ je o frizuri koja se lako stilizira i održava, a mi smo zbog nje odmah poželjele nazvati frizera

Na premijeri svog novog filma Hustlers pjevačica  i glumica Jennifer Lopez je zablistala u kožnoj haljine modnog brenda Zimmerman uz koju je kombinirala beretku od istog materijala. A osim izgledom, J.Lo je pažnju plijenila novom frizurom. Raskošno stilizirane duge kovrče koje nerijetko nosi u visokom repu zamijenila je dužim bobom.

Life&style Prihvaćaš li naš izazov? Osvoji besplatno preuređenje doma

S dolaskom jeseni mnoge od nas požure frizerima kako bi osvježile i obnovile kosu koja je cijelog ljeta bila izložena nepovoljnom utjecaju sunce i mora. Kako bi uklonile oštećene dijelove nerijetko upravo u ovom dijelu godine posegnemo za škarama i odlučimo se na promjenu dužine. Na isto se odlučila i latino diva koja je skratila kosu te je prošarala laganim pramenovima boje meda.

NAJBOLJI ODABIR Frizure koje najbolje pristaju ženi u 30-ima, 40-ima i 50-ima

Za novi izgled zaslužan je njezin dugogodišnji frizer Chris Appleton koji se svojim novim frizerskim djelom pohvalio na vlastitom Instagramu. Duži bob je izvrstan primjer frizure koji odiše praktičnošću i elegancijom u jednom te ga je vrlo lako stilizirati i održavati. A također s par poteza figara ili pegle, strogi ravni bob se pretvara u blage opuštene kovrče te stvara sasvim novi dojam. Nema dvojbe, ovo je frizura zbog koje bismo poželjele otići frizeru. Što ti kažeš?

Posjeti Miss7.24sata.hr