Film koji s nestrpljenjem iščekujemo: Bestseler o velikoj ljubavi s Piercom Brosnanom i Helenom Bonham Carter

Instagram @northernirelandscreen
Vidi originalni članak
  • Debitantski roman Nialla Williamsa bestseler je preveden na više od 30 jezika koji je od svog prvog izlaska 1997. stekao brojne obožavatelje
  • Nevjerojatna ljubavna priča bavi se Nicholasom i Isabel kojima je suđeno da budu zajedno, no pitanje je hoće li zbog života koji čini sve da ih rastavi to ikada doznati
  • Uz mlade glumce Fionna O’Sheu i Ann Skelly u glavnim ulogama, u filmu će kao njihovi roditelji glumiti i Pierce Brosnan te Helena Bonham Carter

Dvije velike glumačke zvijezde - Pierce Brosnan i Helena Bonham Carter, glumit će u irskoj romansi 'Four Letters of Love' redateljice Polly Steele. Film o velikoj ljubavi temelji se na bestseleru Nialla Williamsa, a Pierce i Helena će u njemu glumiti roditelje glavnih likova. Naslovne uloge dodijeljene su mladim glumcima u usponu, Fionnu O’Shei i Ann Skelly, a Gabriel Byrne također će igrati jednu od uloga.

Radnja prati Nicholasa Coughlana (Fionn O’Shea) i Isabel Gore (Ann Skelly) kojima je suđeno da budu zajedno, no pitanje je hoće li to ikada saznati jer baš kao što ih duhovi, sudbina i snaga čiste prave ljubavi zbližavaju, tako i život čini sve da ih rastavi.

Life&style 6 odličnih knjiga koje su postale hit serije kojima se veselimo u 2023. godini

S radnjom smještenom u Irskoj, 'Four Letters of Love' samo je još jedan u nizu fantastičnih filmova koji u posljednje vrijeme stižu s najzelenijeg otoka, a među kojima se posebno ističu 'The Banshees of Inisherin' nominiran za čak 9 Oscara te film 'The Quiet Girl'.

Uz financiranje Northern Ireland Screena, film ovih dana kreće sa snimanjem u Sjevernoj Irskoj prije nego što se preseli u Republiku Irsku, a mnogo je onih koji su silno oduševljeni idejom adaptacije spomenutog bestselera u filmsku priču. Inače, ovaj roman Nialla Williamsa prvi je put objavljen 1997. godine, a od tada je preveden na više od 30 jezika.

Life&style Biografski filmovi su postali veliki hit, ovo je 10 najboljih naslova koji se mogu odmah pogledati

“Oduševljena sam što na filmsko platno donosim ovo prekrasno djelo pisca Nialla Williamsa i redateljice Polly Steele. U pitanju je jedno od značajnijih djela irske književnosti i ne mogu biti zadovoljnija glumačkom postavom i kreativnim timom koji nam se pridružio na ovom putovanju”, komentirala je producentica Debbie Gray, dok je njezin kolega Douglas Cummins dodao: "Debitantski roman Nialla Williamsa zadivljujući je i krajnje neodoljiv, a ogromna je privilegija prenijeti ga na ekran tako da se nova publika može pridružiti mnoštvu postojećih obožavatelja iz mnogih zemalja diljem svijeta koji su već podlegli njegovim bezbrojnim čarima i užicima.”

 

Posjeti Miss7.24sata.hr