Stars

Pierce Brosnan staje u zaštitu supruge kojoj zlobnici zamjeraju višak kilograma: "Obožavam njezino tijelo"

  • Poznati holivudski glumac često objavljuje fotografije sa svojom suprugom, a posvetio joj je objavu i za godišnjicu braka
  • Par je u braku više od 20 godina, a Pierce uvijek čuva leđa svojoj supruzi, posebno kad ju napadaju zlobnici na internetu
  • "Ona je najljepša žena u mojim očima", kaže Pierce za svoju suprugu

Pierce Brosnan (69) i njegova supruga Keely nedavno su proslavili 21. godišnjicu braka, a filmska zvijezda nije propustila priliku da ljubav prema svojoj supruzi pokaže i na društvenim mrežama, gdje joj je posvetio objavu sa zajedničkom fotografijom s vjenčanja. 

U objavi na Instagramu, u kojoj Pierce i Keely zaljubljeni poziraju, Pierce je napisao: "Sretna godišnjica mojoj ljubavi @keelyshayebrosnan. Plesali smo tu noć i plešemo taj ples i danas. Sve bih mogao ponoviti".

Brojni pratitelji slavnog glumca u komentarima su bili oduševljeni dirljivom posvetom te su čestitali sretnom paru godišnjicu braka. 

"Želim vam neizmjernu sreću i predivne zajedničke emocije", "Čestitam vam! Pravi ste primjer", "Želim vam sretnu godišnjicu. Neka nas vaš brak nastavlja činiti sretnima", samo su neki od komentara.

Možda vas zanima Tko je zgodni glumac koji je ulogom Lukea u filmu 'Purpurna srca' šarmirao žene diljem svijeta Rubrika Stars Stars

Iako je Instagram bio prepun čestitki u kojima su im pratitelji poželjeli sretnu godišnjicu, na Facebooku se ipak našlo i zlobnih komentara, koji su otad izbrisani s društvene mreže. Tamo su zlobnici komentirali kako je Keely izgledala kad se udala za Piercea te kako joj se tijelo promijenilo s godinama. 

No, Pierce je kao i uvijek stao u obranu svoje supruge i začepio usta trolovima te otkrio kako je Keelyna linija bila tema i među njihovim prijateljima.

"Neki naši prijatelji su joj ponudili operaciju za smanjenje težine. No, ja obožavam svaki dio njenog tijela. Ona je najljepša žena u mojim očima. I zato što je rodila našu djecu", napisao je Pierce i zaštitnički obranio svoju voljenu suprugu. "Oduvijek sam ju stvarno volio zbog toga kakva je osoba, ne zbog njene ljepote, a sad je volim još i više jer je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek se trudim biti dostojan njene ljubavi", dodao je Pierce.

Pierce Brosnan i Keely upoznali su se 1994., a par se vjenčao nakon sedam godina veze, 2001. Zajedno imaju dvojicu sinova, Parisa (21) i Dylana (25). Upoznali su se tri godine nakon što je Pierceova prva supruga, Cassandra Harris, preminula od raka jajnika.

Nicole Kidman Možda vas zanima Svi pričaju o novoj naslovnici Nicole Kidman: evo što glumica radi da bi izgledala tako dobro Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0