Stars
Zvijezde koje su se posvađale sa šefovima

10 filmskih zvijezda koje su se žestoko (po)svađale sa svojim šefovima

  • Svatko je imao ili lošeg šefa ili šefa s kojim jednostavno nije kliknuo
  • Naravno, televizijske zvijezde nisu ništa drugačije
  • Donosimo ti popis 10 poznatih filmskih zvijezda koje su se porječkale sa svojim šefovima

Bilo gdje da postoji profesionalno radno okruženje, postoji mogućnost da će doći do svađe između poslodavca i zaposlenika. Mnoge od najvećih zvijezda završile su u sukobu s izvršnim producentima ili voditeljima svojih serija. Ponekad se radilo o ugovorima, ponekad tek o egu. U svakom slučaju, ove su zvijezde imale ili imaju opake svađe s producentima svoje serije.

Možda vas zanima Hollywoodske zvijezde čije su bivše i sadašnje partnerice super prijateljice Rubrika Stars Stars

10. Johnny Depp

Premda je serija učinila Johnnyja Deppa zvijezdom, bio je jadan tijekom snimanju '21 Jump Streeta'. U intervjuu s Jamesom Liptonom, Depp priznaje da se tijekom snimanja serije „osjećao kao proizvod“ i da je očajnički želio glumiti u filmovima. Depp je pokušao raskinuti ugovor, ali producenti serije su to odbili. Kako bi im vratio milo za drago, Depp je namjerno bio kaotičan i stvarao je nered na setu. Premda je producentima namjerno zagorčavao život, oni nisu planirali budžet i Deppu nije raskinut ugovor sve do njegovog zaključenja.

9. John Cleese

'Leteći cirkus Montyja Pythona' jedna je od najlegendarnijih komičnih serija u povijesti televizije. Nekoliko velikih komičara navelo je seriju i glumačku postavu kao inspiraciju. Jedan od tih članova bio je legendarni John Cleese. Ali, nakon druge sezone Cleese se našao u lošim odnosima s producentima BBC-ja jer mu nisu željeli raskinuti ugovor. Cleese je osjetio da je kvaliteta serije počela padati i želio je izaći, no pustili su ga tek kad je obećao napraviti još jednu, novu seriju za BBC. I tako je nastao njegov hit sitcom 'Fawlty Towers' ('Pansion Faličnih').

Slatke male lažljivice Možda vas zanima Ovih 10 glumica bile su odavno odrasle kad su glumile srednjoškolke Rubrika Life&style Life&style

8. Shannon Doherty

Doherty je u Hollywoodu bila na glasu kao „zločesta djevojka“ i to je bila uistinu zaslužena titula. Stalno se svađala s kolegama, obično zbog trivijalnih stvari poput koliko tko dobiva više vremena na ekranu. Doherty je često izbacivana iz serija davno prije nego joj je istekao ugovor, poput 'Beverly Hillsa 90210' i 'Čarobnice'. Obje serije producirala je TV ikona Arron Spelling, a Spelling nije mogao podnijeti Dohertyno egocentrično ponašanje, njezino kašnjenje na set i nesposobnost da radi s drugima.

7. Charlie Sheen

Sheen je bio tolikim problemima s tvorcem 'Dva i pol muškarca' Chuckom Lorreom da je ubijen u seriji. Sheenov lik je umro kada mu je klavir pao na glavu. Što je natjeralo Lorrea da napiše tako nedostojanstvenu smrt? Pa, Sheenovo ponašanje postajalo je sve čudnije, a vrhunac je doseglo 2011. godine kada se pokušao popeti na zidove studija naoružan mačetom. I ne samo to, Sheen je doslovno molio Lorrea da ga otpusti. Lorre je poslušao i Sheena je zamijenio Ashton Kutcher.

6. Robert Reed

Drama iza kulisa na setu 'Obitelj Brady' toliko je poznata da je gotovo legendarna. Naime, činjenica je da nekoliko kolega nije moglo podnijeti seriju, a muškarac koji glumi Grega izlazio je sa ženom koja glumi njegovu mamu, a tu je bio i osobni život Roberta Reeda…  Reed je bio homoseksualac i producenti su ga natjerali da šuti o tome, bojeći se da bi mogao naštetiti popularnosti serije. Reed je tragično umro od HIV-a 1992. godine. 

5. Kim Cattrall

Svađa Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker nadilazila je samo njih dvije. Producenti 'Seksa i grada' smatrali su da je kontroliranje Cattrall gotovo nemoguće i „svađa ih je spriječila da učinkovito vode seriju“, tvrde Michael Patrick i drugi voditelji. Zbog toga Cattrall „nije ni razmatrana“ kao dio „nove“ ekipe za nastavak serije 'Seks i grad'.

4. Jennette McCurdy

Djeca iz 1990-ih i 2000-ih imaju lijepa sjećanja na gledanje serija na Nickelodeonu kao što su Drake i Josh te Sam i Kat. Sve su te emisije zamisao Dana Schneidera. Međutim, neke su zvijezde njegovih serija imale manje lijepa sjećanja. Schneiderov ugovor s Nickelodeonom raskinut je 2016. godine kada su se pojavile optužbe da se nedolično ponašao u blizini svojih mladih zvijezda, poput toga da je od maloljetnica tražio masaže. Jedna od njegovih bivših zvijezda, Jennette McCurdy, osudila je Schneidera zbog svega što je pretrpjela dok je gostovala u njegovim emisijama i nazvala ga lažljivcem kada je zanijekao optužbe.

3. Amanda Bynes

Premda je većina njezinih komentara izbrisana, Bynes se 2019. preko društvenih mreža obrušila na svog bivšeg poslodavca. Poput McCurdy, zvijezda 'All That' i 'The Amanda Show' također je prozvala Schneidera za „jezivo i neprimjereno“ ponašanje. Optužbe koje je iznijela Bynes bile su usporedne s javnim psihičkim slomom koji je pretrpjela u isto vrijeme, što je navelo mnoge da vjeruju da su optužbe istinite i da je Schneider na neki način odgovoran za narušavanje mentalnog zdravlja Bynes.

Kako bi izgledale zvijezde da nemaju zube? Dobro smo se nasmijali!

2. Katherine Heigl

Ako su se obožavatelji serije 'Uvod u anatomiju' ikada pitali zašto je Heigl nestala iz serije, bilo je to zato što se posvađala s kreatoricom serije Shondom Rhimes. Heigl je tvrdila da je Rhimes stvorila neprijateljsko radno okruženje, zahtijevala 17-satno snimanje i da je Rhimes bila „okrutna i zla“. Heigl je donekle odustala od ovih izjava kada je priznala da je „napala“ pisce nakon što je povukla svoje ime iz nominacija za Emmyja. Rhimes, navodno, nije bila sretna što se Heigl povukla s Emmyja, jer je to značilo jednu nagradu manje za seriju te godine. Ubrzo nakon debakla na Emmyju, Heigl je otpuštena iz serije.

1. Chevy Chase

Chevy Chase doživio je skromni povratak između 2009. i 2011. godine zahvaljujući svojoj ulozi u seriji Dana Harmona 'Klub otpisanih'. Chase je dugo bio na glasu kao narcisoidan, okrutan prema suradnicima i sebičan. Čini se da je sve to potvrdilo njegovo ponašanje na setu serije gdje se svađao s Danom Harmonom oko rasporeda snimanja serije i šala u seriji (Chaseu serija nikada nije bila smiješna). Nakon dugog čekanja, Chase iznenada napušta seriju usred snimanja njezine 4. sezone, komplicirajući stvari za ionako problematičnu seriju. Chase je također Harmonu ostavio niz oštrih govornih poruka, a koje je Harmon puštao publici tijekom stand-up nastupa.

 

Photo: WarnerBros
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Imaju i pravo