Life&style
Slatke male lažljivice

Ovih 10 glumica bile su odavno odrasle kad su glumile srednjoškolke

  • Hollywood ima dugačku povijest angažiranja odraslih glumaca ua uloge tinejdžera 
  • Što na neki način ima smisla, jer birati srednjoškolca da glumi srednjoškolca je nekako zeznuto, budući da je većina srednjoškolaca obično... još u srednjoj školi
  • Ali, postoji razlika između angažiranja 20-godišnjakinje da glumi nekoga tko ima 18 i angažiranja 30-godišnjakinje da glumi nekoga tko ima 16 godina 

Sjećaš li se kako si izgledala u srednjoj školi? Primjerice, izlizani ruksak, prevelia majica, prištići, niski poni, ali na vojnički način, ozbiljan "odrasli" grudnjak i niske traperice s izvezenim cvijećem na džepovima? OK, možda i ne baš tako, ali vjerojatno imaš ideju… Kako tinejdžeri izgledaju na filmu: poput profesionalnih modela, besprijekorna struktura kostiju, golema doza seksepila i savršena koža. OK, nismo znanstvenici, ali imamo predosjećaj da bi razlog mogao imati neke veze s činjenicom da nitko od njih zapravo nije tinejdžer. Ali, velike transformacije su normalne za glumce, makar vrtjeli vrijeme unatrag, zar ne?

A neki režiseri definitivno su pomaknuli granice kada su u pitanju glumci desetljeće pa čak i više stariji od njihovog alter ega na ekranu. Da, ispostavilo se da su „tinejdžerice“ u gomili tvojih omiljenih filmova i serija bile već u debelo odrasloj dobi kada su dobile ulogu. Govorimo o hitovima poput Outer Banks, Sex Education, Briljantina, Riverdale, Malih žena i mnogim drugima, pa čak i Slatke male lažljivice, gdje je najveća lijepa mala laž bila da nitko od tih cura nije bio ni približno tinejdžerske dobi. Donosimo ti odabir 10 slavnih glumica koje su glumile srednjoškolke dok su već bile potpuno odrasle.  

Audrey Hepburn

Jesi li znali da je Holly Golightly ima 19 godina u „Doručku kod Tiffanyja“? Međutim, Audrey Hepburn je definitivno imala 31 godinu kad ju je glumila.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John imala je 29 godina dok je glumila Sandy Olsson u Briljantinu! GRRR!

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Bianca Lawson

Daleko najstariji „tinejdžerski“ član glumačke ekipe „Slatkih malih lažljivica“? Bianca Lawson, koja je u seriji glumila kad je imala 31 godinu. Tammin Sursok imala je 27, Shay Mitchell 23, a najmlađa Lucy Hale 20, a sve su glumile 16-godišnjakinje. 

Bianca Lawson | Autor:

Jennifer Grey

Oh, i Jennifer Grey je imala 27 godina u „Prljavom plesu“, premda je njezin lik tek završio srednju školu. Laž!

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Florence Pugh

Ispostavilo se da je Amy u „Malim ženama“ trebala imati samo 12 godina, a Florence Pugh je definitivno imala 22 godine kada ju je glumila. 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Shirley Henderson

Pitaš se koliko godina je imala glumica koja je glumila Moaning Myrtle u Harryju Potteru? Tek 36! 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Možda vas zanima Ralje, Psiho, Isijavanje... Tko bi rekao da je ovih 15 filmova snimljeno prema istinitoj priči Rubrika Life&style Life&style

Selma Blair

Lik Selme Blair u „Okrutnim namjerama“ bila je prvašić u srednjoj školi, a Selma je imala 27 godina kada je igrala tu ulogu. Teško za povjerovati…

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Emma Thompson

Ekipa koja stoji iza filma „Razum i osjećaji“ donijela je hrabar odabir s Emmom Thompson, koja je imala 36 godina kada je glumila 19-godišnju Eleanor. Nominirana je za Oscara, što dokazuje da su godine samo broj.

Emma Thompson i Hugh Grant | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Emma Mackey

Dakle, Emma Mackey je imala 25 godina kada je igrala Maeve u seriji Sex Education - dakle, ni blizu 17. Još je veća provalija bila kod Tanya Reynolds koja je u seriji, s 29 godina, igrala 17-godišnju Lily. Asa Butterfield koji igra Otisa imo je 24, ali takav je baby face da nitko ne bi pomislio... 

Sex Education | Autor: Netflix Netflix

Sissy Spacek

Hollywood nas doista već duže vrijeme vara. Na primjer, Sissy Spacek imala je 25 godina dok je glumila 17-godišnju Carrie u istoimenom filmu! 

Sissy Spacek u filmu Carrie | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Photo: Pr/ZaraHome
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Popularne postale s 14