Hrvatice im ne mogu odoljeti: ova Zarina odijela i dalje često viđamo na našim ulicama

Sanjin Strukic/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Fotografije s domaćih ulica svjedoče kako su Hrvatice pobornice nošenja upečatljivih odijela jarkog kolorita
  • A među njima su im posebno draga ona sa potpisom popularnog španjolskog high street brenda Zara
  • Ovom prilikom zavirili smo i u aktualnu ponudu te izdvojili jednobojna odjela koja bi mogla postati pravi proljetni hit

Trendovi dolaze i prolaze, no primjetno je kako Hrvatice obožavaju monokromatska odijela upečatljivog kolorita. Među njima prednjače ona iz Zarinih kolekcija, a u dva takva smo zamijetili prolaznice na zagrebačkim i splitskim ulicama. Zarino žuto odijelo sastavljeno od dužeg sakoa s tri reda gumbi i hlača širokih nogavica još je u proljeće 2019. godine prozvano 'hit proljetnim komadom', a sudeći prema prikazanom njegova slava ne blijedi.

Ulična moda Modno usklađeni dvojac zasjao je na špici. Pažnju je plijenila torba o kojoj sanjaju mnoge žene

Prolaznica koju smo uočili u šetnji središtem Zagreba efektno je žuto odijelo uparila s crno-bijelim modnim dodatcima. Uz bijelu torbicu i crne sunčane naočale, stajling su upotpunile i megapopularne Veja tenisice. Ako si u svojoj kolekciji poželjela nositi iste, znaj da je za ovaj model potrebno izdvojiti oko 950 kuna.

Naše influencerice pokazale su kakve cipele biraju za ovo proljeće

Ulična moda Kakva mačka! Atraktivna prolaznica špicom je prošetala u kratkom kombinezonu i 'ludim čizmama'

Na zagrebačkoj špici uočena je i prolaznica koja se odlučila 'isfurati' spomenuti model Zarinog odjela, no s razlikom što je ovaj izveden u ružičastoj boji. Nit vodilja za odabir preostalih modnih komada (i detalja) bili su crni gumbi pa je tako stajling upotpunjen crnim topom, štiklama s mašnom i kožnom torbicom.

U istom smo modelu primijetili i prolaznicu koju je objektiv našeg fotografa uhvatio u šetnji splitskim ulicama. Ona je također odlučila modnu kombinaciju upotpuniti crnim sunčanim naočalama i torbicom, no dodatno ju je razigrala bijelim komadima, odnosno vestom i cipelama. Zanimljiva je podudarnost i da su obje prolaznice svoje mobilne telefone zaštitile maskama u boji fuksije.

Ove dvije Zarine haljine mogle bi postati hit komadi! Nama su neodoljive

Nažalost, spomenuta odijela nisu dostupna u aktualnoj Zarinoj ponudi, ali ti predstavljamo ona za koje vjerujemo kako će narednih godina također postati 'klasik na našim ulicama'.

Primjeri: žuto odijelo (sako 399,90 kuna, hlače 229,90 kuna),   zeleno odijelo (sako 549,90 kuna, hlače 299,90 kuna), magenta odijelo (sako 399,90 kuna, hlače 229,90 kuna)

 
 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr