Znaš li gdje su danas glumci iz popularne serije 'Inspektor Rexa'? Prošlo je 17 godina od zadnje epizode

Instagam
Vidi originalni članak
  • Premda je od snimanja posljednje sezone austrijske inačice serije 'Inspektor Rex' prošlo 17 godina, u njezinim reprizama možemo uživati i dalje
  • Ova obožavana serija pratila je dogodovštine policijskog psa Rexa u Beču punih deset godina, a zbog velike popularnosti doživjela je i svoju talijansku inačicu
  • Gledanje repriza ponukalo nas je da otkrijemo gdje si danas i što rade inspektori Richard Moser i Alex Brandtner

Inspektor Rex austrijska je kriminalistička serija koja prati događanja u Odjelu za ubojstva bečke policije. Nazvana je prema glavnom junaku, njemačkom ovčaru Rexu koji zdušno pomaže istražiteljima u rješavanju zločina. Serija je izvorno prikazivana deset godina, od 1994. do 2004. godine, a tijekom emitiranja došlo je i do izmjena u glumačkoj postavi pa je tako četveronožni istražitelj imao tri glavna partnera.

Gdje su danas? Jesu li ti još zgodni? Evo kako danas izgledaju najpoznatiji zavodnici iz meksičkih sapunica

Tako je u prve četiri sezone Rex bio vjeran pratitelj inspektora Richarda Mosera, kojeg nakon tragične pogibelji zamjenjuje markantni Alex Brandtner. U posljednjoj sezoni kao vodeći istražitelji pojavili su se Marc Hofmann i Nikki Herzog koja je ujedno postala prva i jedina žena koja će se pojaviti kao detektivka u istraživačkoj ekipi.

Tijekom deset godina prikazivanja na malim ekranima kontinuirano se pojavljivao samo patolog dr. Leo Graf, a priliku da odigraju omiljenog policijskog psa u tom su razdoblju dobila dva ovčara.

Nakon kratke stanke, producenti su odlučili snimiti nove nastavke popularne serije, no radnja je iz Beča premještena u Rim. Snimanje novih epizoda započeto je 2008. godine, a serija se uspješno prikazivana narednih osam sezona. Obožavatelji se nadaju  da ovo nije kraj Rexovim avanturama da će da u bližoj budućnosti imati priliku vidjeti nove nastavke neprežaljenog serijala.

Prisjećanje Eden i Cruz: Pogledaj što danas radi i kako izgleda super-slavni par iz 'Santa Barbare'

Priznajemo i same nismo mogle odoljeti da ne bacimo pogled na reprize, a pritom smo se zapitale gdje su danas protagonisti serije - inspektori Moser i Brandtner. Uloga Richarda Mosera proslavila je austrijskog glumca Tobiasa Morettija. Premda je na vlastiti zahtjev nakon četiri sezone napustio seriju kako bi se posvetio drugim projektima, ispostavilo se kako s njima nikada nije postigao jednako zapažen uspjeh.

Ovaj 62-godišnjak i dalje je posvećen glumačkom radu, posebice onom na filmu i u teatru. Sa oboisticom Juliom u braku je 23 godine te su roditelji troje djece, od kojih je najstarija kći Antonija također krenula očevim stopama. Osim u glumi, Tobias je svoju strast pronašao i u poljoprivredi te sa suprugom vodi obiteljsko gospodarstvo na kojem proizvode organske proizvode, ali i uzgajaju stoku za proizvodnju mesa.

Svijet slavnih Ne pada jabuka... Sjećaš se filmova i serija u kojima su slavni glumci glumili sa svojom djecom?

Nakon što je Tobias najavio povlačenje iz serije, njegovo mjesto je zauzeo njemački glumac Gedeon Burkhard. Domaćoj publici ovaj je 52-godišnjak poznat i po svom nastupu u seriji 'Cobra 11' te manjoj ulozi u kino hitu Quentina Tarantina 'Nemilosrdni gadovi'.

Unatoč bogatom životopisu koja uključuje i niz internacionalnih ostvarenja, baš kao i u slučaju njegova prethodnika, Gedeonovu karijeru uvelike je obilježila uloga inspektora Brandtnera. Iza njega je nekoliko neuspješnih brakova i kraćih veza, a u jednoj je dobio kći Gioie.

Posjeti Miss7.24sata.hr