U Ikeinu ponudu stigle su prve božićne dekoracije! Izdvojile smo one najzanimljivije

IKEA
Vidi originalni članak
  • Vjerujemo kako će mnoge razveseliti vijest da su u Ikeu pristigli prvi primjerci dekoracija iz božićne kolekcije
  • Tako već sada možeš nabavit odgovarajuću umjetnu jelku te prigodnu rasvjetu kojom ćeš upotpuniti blagdanski ugođaj
  • U kolekciju je uključeno i niz predmeta koji će ti pomoći u pripremi hrane, ali i postavljanju blagdanskog stola

Ljubiteljice Božića pozor! Ikea je predstavila prve božićne dekoracije za uređenje doma. Kolekcija nazvana 'Vinter 2020' trenutno uključuje 61 predmet namijenjen stvaranju idealnog blagdanskog ugođaja u tvom životnom prostoru.

Uz umjetne jelke, u aktualnoj ponudi najzastupljeniji su svijeće i svijećnjaci te pribor za jelo. Naravno, ugođaj Božića nije potpun bez odgovarajuće rasvjete pa je i ona našla svoje mjesto na policama ove poznate prodavaonice namještaja. U nastavku smo za tebe izdvojile najzanimljivije primjerke iz aktualne ponude!

Interijeri Pogledaj lijepe dekorativne jastuke iz aktualne ponude, u trenu će osvježiti tvoj prostor

1. Priprema slastica

Jedna od mnogima najomiljenijih aktivnosti jest priprema božićnih kolačića, a Ikea se pobrinula da u ovoj aktivnosti sudjelujemo uz svoje najmlađe te je za njih pripremila preslatke pregače i šešire uz pomoću kojih će se osjećati poput pravih malih kuhara.

Primjeri: limenka s poklopcem (29,90 kuna), kalupi za rezanje, 2 komada (14,90 kuna), dječja pregača (29,90 kuna) i dječji šešir (14,90 kuna)

2. Blagdanski stol

Ukusna hrana zaslužuje i prigodno božićno posuđe. Crveno-bijela kombinacija i ove je godine dobitna kada je u pitanju uređenje blagdanskog stola. 

Primjeri: čaša za vino (29,90 kuna), poslužavnik (39,90 kuna), zdjela (49,90 kuna)

moj dom Kao iz bakine vitrine: Zara Home ima dražestan porculanski set koji budi nostalgiju

3.  Božićna rasvjeta

Rasvjeta ima vrlo važnu ulogu u postizanju blagdanskog ozračja u našem domu. U novu kolekciju tako su su uključeni i prigodni svijećnjaci te svijeće koje možeš iskoristit u izradi adventskog vjenčića. 

Primjeri: držač za lučicu (79,90 kuna), fenjer (29,90 kuna), svijeće s brojevima (4 komada, 29,90 kuna), svijeće s uzorkom keksića (4 komada, 29,90 kuna)

Naravno, ni ove sezone nisu izostale sada već nadaleko poznata sjenila u obliku zvijezda, a tu je i šarmantni stolni ukras u obliku božićne jelke.

Primjeri: sjenilo lampe (29,90 kuna), stolni ukras (99,90 kuna), sjenilo lampe (29,90 kuna)

Life&style Džin upakiran kao snježna kugla? Pa tko se ne bi veselio blagdanima pred nama

Posjeti Miss7.24sata.hr