Nekad su o njima maštale tinejdžerice, a evo gdje su danas braća Scott iz 'One Tree Hilla'

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Mnoge su djevojke diljem svijeta maštale o braći Scott, protagonistima serije 'One Tree Hill' koje su odigrali Chad Michael Murray i James Lafferty
  • Nekoć glavni glumci u posljednje su vrijeme osuđeni na sporedne uloge
  • Čime se danas bave Lucas i Natan te jesu li još uvijek zgodni kao i prije 16 godina otkrivamo ti u nastavku

Brojne tinejdžerice su prvo desetljeće provele prikovane za male ekrane zahvaljujući Lucasu i Nathanu Scottu, glavnim junacima serije 'One Tree Hill'. Tako smo u devet sezona imali priliku vidjeti kako se odnos dvojice mladića mijenja od zakletih neprijatelja, preko košarkaških rivala do bliskih članova obitelji. Premda je snimanje serije službeno završeno 2012. godine, mnoge od nas se s nostalgijom prisjećaju dana kada je glavni razgovor u društvu bio onaj pripadaš li timu Lucas ili timu Nathan.

Life&style Ove popularne serije iz 90-ih ponovno se snimaju i ne možemo dočekati pogledati ih!

Nostalgija za nekim bezbrižnijim vremenima nagnala nas je da pogledamo gdje su i čime se to bave polubraća Scott, odnosno glumci koji su ih dobili priliku odigrati. Prije nego što je ostvario ulogu starijeg brata Lucasa, glumac Chad Michael Murray bio je već dobro poznat mlađoj publici zahvaljujući epizodnim ulogama u hit serijama 'Gilmorice' i 'Dawson's Creek' te filmu 'Šašavi petak'.

Ipak, upravo mu je uloga mlade košarkaške zvijezde obilježila karijeru, a mnoge obožavateljice razveselit će vijest da se ovih dana ponovno vratio u dres popularnih 'Ravensa'. Ovoga puta to je učinio iz humanitarnih razloga te je na društvenim mrežama pozvao svoje pratitelje da sudjeluju u aukciji dresa s njegovim potpisom, a sav prihod namijenjen je u prikupljanju sredstava za tamošnje bolnice.

Prisjetimo se Gdje je Gerard Butler? Doživio je niz nesretnih događaja posljednjih godina, ali se vraća, još jači

Vidjevši ga u dobro poznatom dresu s brojem 3 doima se kao da je za njega vrijeme stalo, mada će uskoro napuniti 40 godina. Premda su mu predviđali veliku karijeru, Chad nikada nije uspio ponoviti uspjeh koji su mu donijele njegove mladenačke uloge.

Ostvario je nekoliko zapaženijih epizodnih uloga, poput one u seriji 'Riverdale', a već treću godinu zaredom moći ćemo ga vidjeti u novom Hallmarkovim božićnom filmu. Na vrhuncu slave medijske stupce punio i svojim ljubavnim životom, no 2015. godine skrasio s kolegicom Sarah Romer, a njihov brak okrunjen je s dvoje djece.

Prisjetimo se Kao djevojčica osvojila je naša srca, borila se s ovisnošću, a evo gdje je danas kovrčava Sue

Sreća u ljubavi osmjehnula se i njegovom televizijskom polubratu Nathanu, odnosno glumcu Jamesu Laffertyju koji se početkom rujna zaručio s dugogodišnjom djevojkom, glumicom Alexandrom Park. Po završetku snimanja serije koja ga je proslavila okrenuo se akcijskim dramskim serijama te je ostvario i glavnu ulogu u seriji 'Crisis'.

Nažalost, spomenuta serija nije polučila velik interes kod publike te je otkazana nakon samo jedne sezone. Jamesova karijera ubrzo je svedena na epizode uloge, no 36-godišnjak je svoj interes usmjerio ka produkciji, a okušao se i kao redatelj. Štoviše, redateljsku karijeru započeo je upravo u  'One Tree Hillu' kada je dobi priliku režirati jednu od epizoda. Njegov posljednji glumački projekt je povijesna dramska serija 'The Right Stuff' koja prati početke razvoja američkog svemirskog programa.

Posjeti Miss7.24sata.hr