Life&style

Divno! Zagrebački salon zdravstvenim djelatnicima daruje šišanje i frizuru u znak zahvalnosti

  • Objava zagrebačkog beauty studija La Rosa oduševila je brojne korisnike Facebooka
  • Kao zahvalu zdravstvenim radnicima za sve što rade za nas u ovo vrijeme, odlučili su im pokloniti  šišanje i frizuru
  • Svake nedjelje od 7 do 17 sati, osim zdravstvenim djelatnicima, poklanjaju frizure i starijima i nemoćnima

Trenutno svuda u svijetu, a tako i u Hrvatskoj, vlada stresno i kaotično vrijeme pa nas svaka lijepa gesta oduševi, a za jednu od njih je zaslužan i zagrebački beauty studio La Rosa. Iz salona su odlučili, kao zahvalu svim zdravstvenim djelatnicima, darovati im besplatno šišanje i frizuru. Zdravstveni djelatnici posljednjih mjeseci daju i više od svog maksimuma i to u ne uvijek odgovarajućim uvjetima kako bi pomogli svima kojima je njihova pomoć neophodna. Zaslužili su priznanje za to.

Možda vas zanima Pripremi maramice! Božićna reklama Coca-Cole je toliko dirljiva da svi moramo pustiti suzu Rubrika Life&style Life&style

''La Rosa nedjelje za zdravstvene djelatnike! Kao zahvalu za sve što rade za nas, svake nedjelje od 7-17 h svim doktorima, medicinskim sestrama te laborantima koji su zaposlenici bolnica u Zagrebu poklanjamo besplatno šišanje te frizuru. Uz njih isto poklanjamo starijima i nemoćnima. Za svaki termin potrebno se naručiti telefonski ili u inbox. Vaš La Rosa team'' pisalo je u objavi te su naveli kako se ovo ne odnosi na djelatnike Domova zdravlja. 

La Rosa nedjelje za zdravstvene djelatnike! 💞 Kao zahvalu za sve što rade za nas, svake nedjelje od 7-17 h svim...

Objavljuje Beauty studio La RosaPonedjeljak, 9. studenoga 2020.

Ova gesta oduševila je pratitelje ovog salona te su im čestitali na ideji, a moramo priznati kako je zaista lijepo vidjeti toliko pažnje i brige u ovo vrijeme. Zbog velikog interesa koji je izazvala njihova objava, danas su napisali kako su već popunjeni svi termini za iduće četiri nedjelje. Za nove termine će se moći predbilježiti od 1. prosinca.

Hvala vam svima ❤

Objavljuje Beauty studio La RosaČetvrtak, 12. studenoga 2020.

Lijep postupak ovog salona možda potakne i ostale salone, ali i djelatnosti, ne samo u glavnom gradu, da se osim riječima zdravstvenim djelatnicima zahvali i djelima. 

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0