Life&style

Pripremi maramice! Božićna reklama Coca-Cole je toliko dirljiva da svi moramo pustiti suzu

  • Iz godine u godinu Coca-Cola nas oduševljava svojim božićnim reklamama
  • Nerijetko mnogima suza krene na dirljive momente, a ovog puta smo sigurni da nećeš ostati ravnodušna
  • Reklama pokazuje što je sve jedan otac spreman učiniti za svoju kćerkicu

Već dugo, godinu za godinom, s priličnim se nestrpljenjem iščekuje blagdanska Coca-Cola reklama i sad smo je dočekali. Iako se još nije počela prikazivati na televizijskim ekranima, već smo pogledali kakvu su nam božićnu čestitku iz ove poznate kompanije pripremili za ove blagdane.

Možda vas zanima Upravo ono što nam treba: Saša Šekoranja kreirao je čarobnu, raskošnu bajku u izlogu svog ateljea Rubrika Life&style Life&style

Prvo ćemo ti reći da pripremiš maramice, a to si mogla i pretpostaviti ako si pogledala bilo koju njihovu božićnu reklamu ranije. No, nekako mislimo da je ova posebnija od svih, a to može imati veze i sa situacijom s kojom se cijeli svijet nosi i kad je važnost obiteljskih odnosa u prvom planu čovječanstva.  

Priča ide ovako: otac odlazi od kuće kako bi išao raditi na udaljenu vjetrenjaču, a nakon oproštaja, kći mu donosi pismo za Djeda Mraza. U jednom trenu otac shvati da je zaboravio odnijeti pismo u poštu te kreće u misiju da pismo preda onome komu ga je njegova curica namijenila. Prolazi kroz mećavu, oluju, brodolom i brojne neprilike - ovaj tata spreman je učiniti sve za svoje dijete. 

Možda vas zanima Džin upakiran kao snježna kugla? Pa tko se ne bi veselio blagdanima pred nama Rubrika Life&style Life&style

Sam kraj reklame dirnuo je sve koji su je pogledali, a to se nisu sramili podijeliti u komentarima. Mnogi su napisali kako bismo svi trebali zastati i razmisliti o prioritetima te da bismo ovog Božića trebali poklanjati nešto što samo mi možemo darovati, a u većini slučajeva je to vrijeme za obitelj. 

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0