Stars

Uloga Khala Droga ga je proslavila, ali Jason Momoa će je pamtiti i po nečemu groznom

  • Igra prijestolja često nas je tjerala da susprežemo dah, a bez njega smo skoro ostajale kada bi u kadrove ušetao Jason Momoa
  • Uloga Khala Droga donijela mu je popularnost, ali glumac će je zapamtiti po izazovnom razdoblju koje je uslijedilo
  • Medijima je priznao kako je nakon završetka snimanja u nagrađivanoj seriji praktički gladovao, jer dugo nije mogao dobiti posao

Tko bi zaboravio trenutak kada se u već u prvoj sezoni fantastičnoj HBO-ovoj drami 'Igra prijestolja' pojavio impozantni vođa Dothrakija Khal Drogo? Izgleda da ulogu koja mu je priskrbila do tada nikad viđen broj publike nije zaboravio ni Jason Momoa, posebno zbog onoga što je nastupilo nakon smrti njegovog lika. Naime, nakon uloge u nagrađivanoj seriji snimljenoj prema romanima Georgea RR Martina, za Jasona je nastupilo sumorno razdoblje nezaposlenosti, a kako je priznao In Styleu, nije mogao osigurati egzistencijalne uvjete za svoju suprugu Lisu Bonet njihovo dvoje djece; 13-godišnju Lolu Lolani i 11 godišnjeg Nakoa-Wolf Manakauapoa. 

Možda vas zanima Predivna djeca Jasona Momoe i Lise Bonet odrastaju, na koga ti više sliče? Rubrika Stars Stars

Kada je Jason odlučio uskočiti u kožu divljeg i zgodnog Khala 2011., serija je još bila u povojima, a njegov nastup završen je nakon 10 epizoda nasilnom smrću. U drugoj sezoni na ekranima smo ga mogli vidjeti tek premalo puta. U međuvremenu 'Igra prijestolja' uvjerljivo je grabila prema statusu globalnog hita ostavljajući tako Jasona suočenim s dugogodišnjom nezaposlenošću. 

Možda vas zanima Evo prilike da detaljno prijeđemo svaki kutak njegova tijela: stigla je bojanka Jasona Momoe! Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#JasonMomoa @prideofgypsies @jasonmomaomyman

A post shared by Jason Momoa Diaries (@jasonmomoadiaries) on

Sljedeću glavnu ulogu 41-godišnji glumac zaigrao je u vlastitom filmu, malo poznatom ‘’Road to Paloma’’, koji je glumac napisao i režirao 2014. godine. 

Okušao se i u TV seriji ’The Red Road’, ali njegova karijera dobila je uzlet tek kada je izabran za glavnu ulogu u blockbusteru Aquaman

Film o superheroju zaradio je preko 1,1 milijardu dolara na svjetskim kinoblagajnama što je Jasona lansiralo u jednu od najprofitabilnijih holivudskih zvijezda i donijelo mu izvanrednu financijsku infekciju.

Sretan  i siguran u sebe

Jason je 2017. godine oženio 52-godišnju Lisu Bonet, bivšu suprugu rock zvijezde Lennyja Kravitza, nakon 12-godišnje veze tijekom koje su dobili svoje dvoje djece. 

Zgodni glumac u izvrsnim je odnosima i sa 31-godišnjom Zoë Kravitz, Lisinim jedinim djetetom iz šestogodišnjeg braka s Lennyjem. 

Zvijezda rođena na Havajima privatno je pun energije i teško miruje, a  jedna od najdražih boja mu je ružičasta koju često možemo vidjeti u njegovim odjevnim kombinacijama. 

‘’Ružičasta je samo prekrasna boja. Prilično siguran u svoju muževnost i zapravo me baš briga što o tome drugi misle’’, rekao je Jason za strane medije. 

Photo: imdb

Komentari 0