11 ženskih navika koje muškarci smatraju jako, jako odbojnima

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Neke navike iz ženskoga života mnogim su muškarcima posebno neprivlačne (dakako, postoji mnogo više muških koje su nama odvratne) 
  • Dlačice ispod pazuha, previše šminke i neprestano psovanje samo su neke od njih
  • Postoji 11 situacija iz ženske higijene i ženskog ponašanja koje su muškarcima apsolutno odbojne

Neke stvari velika većina ljudi, dakle i muškaraca i žena, smatra odvratnima. Ipak, postoje neke koje su posebno odbojne baš muškarcima. Dok žene takve situacije smatraju uobičajenima i kategoriziraju ih kao sasvim "nevine" radnje, muškarci ih takvima uopće ne vide. 

Naravno da se ne trebaš mijenjati, ali malo decentnosti nikome nije naudilo, zar ne? Saznale smo kojih se to 11 situacija iz ženskog života muškarci apsolutno groze.

1. Dlačice na određenim ženskim dijelovima tijela

Dlačice ispod pazuha ili na nogama, ali čak i rukama, mnogim su muškarcima neprivlačne. Naravno da je na tebi i samo na tebi hoćeš li brijati svoje pazuhe i što god odlučila je Ok, ali ako od svog dragog očekuješ da svoje lice održava glatkim, možda bi i ti trebala isto učiniti sa svojim tijelom.

2. Previše šminke 

Muškarci vole prirodne žene. Iako će malo make-upa samo istaknuti tvoju ljepotu, pritom ne treba pretjerivati. Nemoj izgledati kao druga osoba, ostani svoja i samo malo istakni dijelove lica na koje si ponosna. 

3. Previše sunčanja ili samotamnjenja

I taman ten povezan je sa šminkanjem jer ponovo znači da nije prirodno. Ne vole vidjeti ekstremno taman ten koji je još k tome zarađen u studiju ili preparatima za samotamnjenje.

4. Pretjerivanje s alkoholom

Samokontrola je naš prijatelj pa ako se kraj tebe nalazi frajer na kojeg si bacila oko, nemoj baš tada pretjerati s alkoholom. Štoviše, nemoj nikad pretjerati. Možda te potakne saznanje da je muškarcima odbojno vidjeti ženu koja nije dovoljno odgovorna da se kontolira dok pije alkohol.

ONI IH NE VOLE Evo 5 frizura koje muškarci potajno mrze, a otkrili su zašto...

5. Raščupana kosa

Nitko se ne budi sa savršenim izgledom pop dive. Ipak, muškarcima se više sviđa ako žena prije izlaska opere kosu, počešlja se ili barem napravi simpatičnu frizuru - ma bilo što čime će pokazati da joj je stalo do "pristojnog" izgleda.

6. Plitke i materijalne žene

Barbie look ne znači da se žena mora ponašati kao "sponzoruša", gledati na to koliko on zarađuje, kamo je vodi i što joj kupuje. Žene koje znaju razmišljati, razgovarati i koje odišu inteligencijom muškarcima su uvijek zanimljivije. Ako se žena vidi samo kao objekt, zašto bi je on gledao drugačije? Pokaži mu da te sretnom ne čini samo skupocjeni nakit i luksuzna putovanja.

ŠTO IH PRIVLAČI? 5 razloga zašto muškarci ne mogu odoljeti 'kompliciranim' ženama

7. Loša oralna higijena

Ovo je vjerojatno situacija koju svi smatraju odbojnom. Jedan od nepisanih zakona naše civilizacije je osnovna i dobra oralna higijena. Pranje zubi, korištenje zubnog konca i vodice za ispiranje trebalo bi biti svakodnevica, i to s više ponavljanja u danu. Poljubac i loš zadah jako su loša kombinacija.

tajne zavođenja Zašto su Francuskinje tako dobre ljubavnice i što možemo naučiti od njih?

8. Žene koje previše puše

Puno muškaraca puši i mnogima nije odbojno ako im se žena pridruži, štoviše, možda im je upravo to privlačno. Ali većini muškaraca, osobito onima koji ne puše, ne sviđa se ako žena puši previše.

9. Vulgaran jezik i psovanje

Muškarca će uvijek prije privući dama nego "divljakuša s ulice". Elegancija, dostojanstvenost i pristojan vokabular puno su im privlačniji od vulgarnih riječi i psovki.

ZANIMLJIVO Miris koji muškarci najviše vole osjetiti na tebi

10. Previše parfema

Intenzivan miris može izazvati i glavobolje. Svima, ne samo muškarcima. Oni osim toga više vole decentan, nego napad miris i više im se sviđa ako je u centru pozornosti tvoja osobnost.

11. Žena se previše trudi da bude slatka

Slatko tepanje i igranje uvojcima kose znak je nezrelosti i nije slatko. Muškarci zapravo ne vole da žena neprestano glumi damu u nevolji jer samo ispada nesposobna i neprirodno slatka.

Posjeti Miss7.24sata.hr