Love&Sex

5 razloga zašto muškarci ne mogu odoljeti 'kompliciranim' ženama

  • On misli da si ti komplicirana i nerijetko iskoristi priliku da ti to kaže?
  • Spomeni mu da je upravo to razlog zašto bi vaša veza trebala biti još i čvršća, otkrivamo ti i zašto
  • Uz tebe mu neće biti dosadno, a to je samo jedna od sitnica zbog koje muškarci obožavaju baš komplicirane žene

"Ti si tako komplicirana!" rečenica je koju si već puno puta čula od svoga dragog? Pa to je super! Naime, to te ne bi trebalo zabrinjavati, jer sa psihološkog stajališta za vašu je vezu odlično da si komplicirana. Štoviše, gotovo je i nužno ako u vezi namjeravaš ostati dugo.

Zato sljedeći put kad uđete u raspravu i svađu, slobodno mu spomeni ovih pet stvari. To će ga podsjetiti da si ti komplicirana žena koja je za njega savršena.

1. Može te loviti

Osvojiti kompliciranu ženu nije jednostavno. Ona osim toga stalno važe između razuma i osjećaja i rijetko može odmah odlučiti pa je time neizvjesnija njezina odluka. Uz to, poznato je da muškarci vole biti "lovci", a čim dulje na tebe mora čekati, tim će te više kasnije znati cijeniti. Ili?

2. Nije im dosadno

Ako mu na sve odgovoriš s "da" i učiniš život lakšim, postat će mu dosadno. A dosada nije kvaliteta koja će ih kod žena privući. Puno je napetije kad žena ima vlastite stavove, prijedloge i razmišljanja koja su ponekad drugačija od njegovih jer na taj način razvija se i kvalitetna komunikacija.

3. On raste kroz tebe

Stalno o nečemu razmišljaš i procjenjuješ prije nego odlučiš? Zapravo je dobro izvagati sve "za" i "protiv" stavke, a zatim oformiti mišljenje. I tvog muškarca to može indirektno povući pa će i sam o stvarima promišljati na taj način, a ne se lako upustiti u, primjerice, kupnju onoga što mu neće nikad zatrebati. A takve su ti situacije poznate, zar ne? Uz tebe će on izaći iz svoje sigurne zone na koju je navikao, a i vaši bi razgovori mogli postati bogatiji.

Možda vas zanima Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja! Rubrika Moda Moda

4. Osjeća se potrebnim kraj tebe

Teško ti je izbaciti misli i samo se opustiti? To je zapravo prednost za tvog dragog, jer njemu opuštanje uopće nije strano. Zato je velik kompliment kad se želiš privinuti uz njega iako ti je glava puna obaveza jer je on taj koji će te natjerati na odmor. Muškarci vole kad su potrebni.

5. Ti spašavaš vašu vezu

Želiš da sve bude savršeno i jako si osjetljiva na neke njegove riječi, a to vas često dovodi i do rasprava? Iako ga to vjerojatno uznemiruje, također vas oboje sprječava da dugo razmišljate o stvarima koje vas muče. Ako spominješ baš svaku sitnicu koja ti smeta, zapravo gradiš vaš iskreniji i dublji odnos.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0