Moda

Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja!

  • Savršen odabir za sve svečanosti - maturalne, vjenčanja, krizme i krštenja - bezvremenski je komad koji je ove sezone postao megapopularan
  • Crno, bijelo ili u boji - pronašle smo nekoliko komada u koje ćeš se zaljubiti i s kojima možeš prestati brinuti što odjenuti za nadolazeće prigode
  • Čak i znamo kako možeš osvojiti Varteks odijelo za sebe - i svog muškarca! 

Za svečanosti se često biraju haljine koje nakon toga zaboravljeno vise u ormaru. No, must have komad ove sezone je klasično žensko odijelo na koje više nećeš zaboraviti. Hrvatske i svjetske influenserice u njih su zaljubljene, a nose ih u svim bojama i kombinacijama. Uz visoku potpeticu nosit ćeš ga na vjenčanja, a nakog toga kombiniraj ga s tenisicama.

Crno, bijelo, ali i u bojama, čak i jarkima, i odličan je izbor za razne svečane prigode kao što su krizme, vjenčanja i skorašnje maturalne zabave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Bijelo odijelo

Posebno omiljeno ove sezone je bijelo odijelo. Na premijeru novoga filma za bijeli se stajling odlučila i Elizabeth Hurley, a mi jedva čekamo iskopirati njezin look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Uz visoku petu i košulju u boji, bijelo odijelo će se savršeno uklopiti u sve svečanosti. Kombinirati ga možeš uz lagane i prozračne materijale košulja, volane, različite boje i uzorke pa ga to čini idealnim odabirom. Jednostavnog kroja, uskih nogavica i elegantnog sakoa, i mi smo pronašle model bijele boje koji bi se lako mogao uklopiti i u tvoj ormar.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Varteks, sako (990 kn), široke hlače visokog struka (495 kn) Varteks, sako (990 kn), široke hlače visokog struka (495 kn)

Nositi ga možeš na krizme, krštenja, maturalne, ali čak i na vjenčanja ako ga kombiniraš s upečatljivom šarenom košuljom i pripaziš da ne kradeš pozornost mladenki. Ili si pak ti ta mladenka koja će se odlučiti za vjenčanje u bijelom odijelu? Nama zvuči primamljivo.

Odijela u boji

Ovog su proljeća velik hit i odijela u boji, a svaka trendi dama definitivno bi trebala imati jedno u ormaru. Idealno je za sve prigode u kojima želiš biti primijećena, a uz sako žarke boje u trenu ćeš podići svaku kombinaciju. Ružičasta i ljubičasta boja odlično se slažu uz proljeće, a zna to i Cindy Crawford, a toliko joj dobro stoji da bismo ga u trenu iskopirale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Zato smo pronašle sličan model boje fuksije u koji smo se zaljubile.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Varteks (sako 990 kn, hlače 595 kn)

Varteks (sako 990 kn, hlače 595 kn)

Riječ je o odijelu iz Varteksa, a sako i hlače moguće je kupiti odvojeno. Sako krasi duboki dekolte te nekoliko gumbića na rukavima, a hlače se se pri dnu elegantno sužuju. Jednostavnog je kroja, a upečatljive boje pa uz ovo odijelo možemo kombinirati i različite košulje. Ako cijeli outfit želiš malo "smiriti", bijela je košulja uvijek pravi izbor, ali uz odijelo će se odlično uklopiti i šareniji modeli.

Crno odijelo

Klasično crno odijelo nikad ne izlazi iz mode i uvijek ga je dobro imati u ormaru. Ne samo da ga možeš obući za bilo koju priliku, nego ga možeš kombinirati i odvojeno i to na većinu odjevnih kombinacija. Gotovo kao i mala crna haljina, crno odijelo bezvremenski je klasik koji je uvijek dobro imati pri ruci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C A R M E N I B E A S (@carmen_ibeas) on

Crno odijelo idealno je baš za svaku situaciju. Trebat će ti uvijek, znaš i sama, a mi smo pronašle genijalne modele. Crni sako, s duplim redom gumbića koji mu daju military look, nas je osvojio, a uz njega možeš kombinirati i široke hlače visokog struka. Osim njih, tu je i duža verzija crnog sakoa, a odličan detalj za odijela su i ženske kravate. Trebaš li više inspiracije, potraži je na City Mix&Matchu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Varteks, sako (1500 kn), široke hlače visokog struka (745 kn); Varteks, sako dužeg kroja (1690 kn), crne hlače (745 kn) S lijeva na desno: Varteks, sako (1500 kn), široke hlače visokog struka (745 kn); Varteks, sako dužeg kroja (1690 kn), crne hlače (745 kn)

Kako osvojiti Varteks odijelo?

A ono najbolje od svega - ovaj It komad možeš osvojiti, i za sebe i za svog muškarca. U tijeku je natječaj koji organizira City Center one u suradnji s Varteksom. Naime, sve što trebaš je zaviriti na Facebook stranicu City Centera one Zagreb ili City Centera one Split i odgovoriti na kreativno nagradno pitanje, a natječaj traje do 26. svibnja. 

I ne zaboravi napomenuti natječeš li se za muško ili žensko odijelo. Ukupno se biraju čak četiri dobitnika pa će tako dvoje sretnika iz Zagreba i dvoje iz Splita svoju garderobu obogatiti muškim ili ženskim odijelom iz modne radionice ovog hrvatskog brenda. Požuri i ulovi vrijednu nagradu! Sretno!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danijelarusnov59@gmail.com

    Savršen poklon ❤️hvala Varteks ♥️igramo se i nadamo nagradi.