Evo zašto je prekrasno, ali ponekad i jako zahtjevno imati horoskopskog bika u svom životu

Pixsell/Reuters
Vidi originalni članak

Bikovi su jednostavni. Kao i malom djetetu, sve što im je potrebno su ljubav i sigurnost - koju prije svega očekuju od svojih partnera. Ovaj horoskopski znak uživa u životu punim plućima, voli luksuz, finu hranu i piće…

Bik je vjerojatno najraznovrsniji od svih horoskopskih znakova. Obično ga se povezuje s njegovom tvrdoglavošću, premda bikovi jednako lako mogu biti nježni, tihi pa čak i sramežljivi. Uvijek ovisi o tome kakav im je dan! Otkrivamo što se još krije iza ovog zemljanog znaka. 

Horoskop Ovi horoskopski znakovi su najgori kolege, stvarno znaju biti... grozni!

Bik uživa i šuti

Prizemljenom biku ne treba puno za sreću. Sa svojim prirodnim žarom za životom on je sunce svake obitelji ili grupe prijatelja. Otputuj s njim na jezero i bik će biti više nego sretan - priroda je njegov drugi dom. Nasuprot tome, to ne znači da ostaje bez materijalnih ili skupih stvari. Razlika je mala, ali lijepa: bikovi cijene luksuz i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo.

Zapravo, bik nema toliko temperamenta koliko se priča da ima - na kraju krajeva, on nije element vatre, nego element zemlje. Naprotiv: ovaj horoskopski znak je čak vrlo tih i suzdržan. Jedino njegova tvrdoglavost nije glasina, nego gorka istina. To znači da bik ponekad može biti prilično težak. Bik je biće navike, drži se svog mišljenja i nerado ulazi u nepoznato područje. Ukazivanje biku na njegove mane obično nama učinka. Tvrdoglavi bikovi točno znaju kada treba postupiti tvrdoglavo. 

Posao i karijera: Novac mu nije poticaj 

Bika možeš pronaći u mnogim djelatnostima: poljoprivredi, gastronomiji, umjetnosti, kozmetici, financijama... popis je beskrajan. Unatoč naizgled brojnim talentima, ovom horoskopskom znaku karijera i posao nisu prioritet. Ne žele čak ni biti zaposlenici mjeseca ili zaraditi veliko bogatstvo. Glavno je da djeluju s uvjerenjem i strukturom.

Tajna iza načina na koji radi? Vjerojatno mu je sve jednostavno zato jer ne shvaća previše ozbiljno ni sebe ni druge. On samo krene - i tako postiže najbolje, najležernije rezultate. Ako je ovaj horoskopski znak preopterećen, nema problema to izraziti i odustati od zadataka. Možemo konstatirati: bikovi su kao kolege san!

Horoskop Ovih pet horoskopskih znakova često muči prošlost i to im je veliki uteg u životu i ljubavi

Partnerstvo i ljubav: Veza mu je vjerojatno najveći dar

Kao apsolutni obiteljski čovjek bik osigurava da je njegovo društveno okruženje sređeno i dobro. Neshvatljivo mu je kako se današnje rasipničko društvo ne bori za svoje veze! Bikovi pokušavaju sve kako bi izbjegli prekid - njihov je osjećaj obveze prejak. 

Ako je ovaj horoskopski znak zaljubljen, želio bi uključiti cijeli svijet kako bi pokazao partneru svoju snažnu vezu. Izlasci su čvrsta tradicija i mogu varirati od romantičnih večera uz svijeće do filmskih večeri na kauču. Glavno je da se bikovi osjećaju sigurno. Oni jednostavno vole voljeti, ali u dugotrajnim, monogamnim vezama.

Seks: Stvari postaju divlje u krevetu 

Za bika u 99,99% slučajeva do seksa dolazi jedino kad je u vezi. Seks za jednu noć ili prijateljstvo s povlasticama su netipični i rijetki. Znači, u fazi spojeva nema poziva u spavaću sobu. Ako horoskopski znak nađe nekoga zgodnog, to se stalno komunicira jasno i nedvosmisleno! Barem po ovom pitanju ne gubi vrijeme.

Bik je u krevetu strastven, žustar i senzualan. Bikovi su nevjerojatni ljubavnici i potrebna im je kontrola - vezivanje i druge igre dominacije uvijek su dobrodošle. Kao što znaš iz kičastih ljubavnih filmova, bik fikciju pretvara u stvarnost: seksualna avantura lako može potrajati cijelu noć - vremena za spavanje s bikom sigurno nema.

Prijateljstvo: Uz malo vremena i strpljenja stvaraju se najljepše veze

Bikovi zapravo nemaju neprijatelje - njihovu ljubaznu prirodu svi pozdravljaju. S druge strane, bik se često drži na distanci i u najbliži krug pušta tek nekoliko ljudi. Rizik donošenja pogrešnih i nepromišljenih odluka je prevelik. Dođe li do svađa i rasprava, ovaj horoskopski znak bježi glavom bez obzira. Možda može kasnije oprostiti, ali nikad ne zaboravlja.

Općenito, ovaj zemljani horoskopski znak je vrlo kreativan i svoje hobije dijeli s prijateljima. Ako postoji jedna stvar koju bik doista mrzi, onda je to sport. Više voli mirnu večer kod kuće! Bikovi su također dobri u čuvanju tajni, ali ne vole tračeve.

Evo 5 razloga zašto u svom životu trebaš imati osobu rođenu u horoskopskom znaku bika

1. Bikovi su vrlo odani

Svatko tko ima partera bika zna sljedeće: ovaj horoskopski znak je nevjerojatno vjeran i dosljedan u prijateljstvima i vezi! Rijetko će postojati trenutak kada bik neće posveti punu pažnju tvojim problemima i brigama. Za bikove je najgore čuti da su loši prijatelji. Predobro znaju da u životu, osobito u teškim vremenima, puno toga ovisi o pravim ljudima.

2. Bikovi imaju veliko srce

Teško da je bilo koji horoskopski znak tako topao kao bik. Bez obzira s čime se uhvate u koštac, jedno je sigurno: ili od srca ili nikako! Osobito u prijateljskim odnosima, vrlo intenzivno pate sa svojim voljenima. Ali, tada im njihova pragmatična i realna strana pomaže da ostanu čvrsto na zemlji. Zatim taj stav prenose na svoje prijatelje s dodatkom empatije. U vezama su samouvjereni i jaki partneri koji poentiraju gotovo majčinskom toplinom.

Horoskop Oni nam čuvaju leđa: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu

3. Bikovi su zadovoljni

Bikovi ponekad u životu zalutaju, ali uvijek uspiju pronaći svoje središte i donijeti pravu odluku u teškim situacijama. Ne trebaju im partner ili prijatelj da ih odvedu na pravi put. Jednostavno se oslanjaju na svoju intuiciju i brzo će ponovno postati zadovoljni i sretni. Njihov pozitivan stav u životu fascinira brojne prijatelje, a osobito obitelj.

4. Bikovi su dobri kuhari

Bikovi su pravi gurmani! Ne zanimaju ih samo fini restorani, nego i sami vole zamahnuti kuhačom. Za bikove su kuhanje i dobra hrana poput terapije. To ih čini sretnima i uvijek dovodi u unutarnji centar. Nije ni čudo da su bikovi savršeni roditelji. Vole kada mogu zadovoljiti prijatelje i obitelj svojom hranom. Plus: bikovi imaju najbolje kvalitete domaćina.

5. Bikovi su kreativni

Bikovi često imaju kreativne hobije poput slikanja, izrade nakita ili pletenja. Tada mogu u potpunosti ostvariti svoju kreativnu žicu. Budući da im njihov siguran život brzo dosadi, potrebno im je puno raznolikosti i kreativnog zanosa. To je ono što ih čini uistinu sretnima. U vezama uvijek pružaju puno raznolikosti svojim spontanim idejama za izlete ili uzbudljivim večernjim planovima. Partneri i prijatelji to cijene.

Horoskop Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima

Posjeti Miss7.24sata.hr