Život

Trebaš li bankrotirati zbog tuđeg vjenčanja? Evo što se dogodilo jednoj djevojci...

  • Što bi učinila da te netko blizak pozove na vjenčanje i očekuje da zbog nje moraš platiti veliki iznos novca koji si zapravo ne možeš priušiti
  • Maja je zahladila odnose sa sestrom koja se jako naljutila na nju jer nije mogla potrošiti više od 10 tisuća kuna za njezino vjenčanje
  • Je li sebično od sestre što je tražila od Maje da potroši novac koji nema samo zato jer je odabrala ekskluzivno vjenčanje?

Maja iz Zagreba, sestra cure koja se uskoro udaje (a podaci su poznati redakciji), objavila je svojim prijateljima kako budući supružnici očekuju da gosti pljunu više od 10 tisuća kuna po osobi za troškove sudjelovanja u ceremoniji koja će se održati na Visu.

Maja je otkrila prijateljima kako nakon svega više nije osobito bliska sa svojom sestrom hohštaplerkom i pita se mora li ona istresti toliku lovu da se pojavi na vjenčanju. Što ti misliš, kako bi se ti postavila u toj situaciji? Prenosimo vam ono što je Maja ispričala svojim prijateljima...

Možda vas zanima Ne želi ni čuti za vjenčanje? Evo što možeš napraviti kako bi ga razuvjerila... Rubrika Love&Sex Love&Sex

”Pozvala je i mene i moga partnera, skupa s našom bebom, što bi nas koštalo najmanje desetak tisuća kuna, a toliko zbilja nemamo na raspolaganju”, napisala je Maja.

”Moja sestra se jako uvrijedila kad sam joj rekla da mi nećemo moći doći jer nam je to previše novaca. Moji roditelji su se ponudili da uskoče, ali znam da ni oni nemaju previše i da moraju i svoje putovanje financirati. Zato sam to odbila.”

”Čak i da imam taj novac, radije bih ga upotrijebila za neke stvari koje nužno trebamo u stanu, nego ih bacila na pretenciozni tulum i nekoliko dana ljetovanja.”

Da joj je stalo da dođu svi koje želi vidjeti, izabrala bi neko manje ekskluzivno i daljeno mjesto od tvrđave na Visu. Ili bi pokrila dio troškova onima koji to sebi ne mogu priuštiti, kad se već udaje za bogatog stranca.”

 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

”Moja sestra nikad nije plivala u novcu, kao niti bilo tko od naše obitelji. Radila je posao u privatnom vrtiću u Zagrebu za malu plaću, ali budući muž stvarno ima novaca. S njim već živi u luksuzu koji sama nije stvorila i valjda je posve izgubila pojam o novcu”, žali se povrijeđena Maja kojoj nije jasno što se dogodilo njezinoj sestri.

Uspjeli smo doznati i neke reakcije prijatelja koji si imali što reći Maji o ovoj pomalo bizarnoj i neuobičajenoj situaciji...

”Ona je poludjela, htjela bi da potrošiš toliko novca da dođeš na njeno vjenčanje, a viđate se svake prijestupne? Ma kakvi, bila bi luda da to učiniš!”

Možda vas zanima Tabu za gošće: 5 stvari koje nikada ne smiješ odjenuti na tuđe vjenčanje Rubrika Moda Moda

”Tvoji roditelji su zbilja spremni zdrobiti desetak tisuća kuna da bi ti bila na sestrinu vjenčanju? Ja bih s njima o tome malo porazgovarao. Odbij poziv, nije to poziv na sud!”

”Oprosti, pao sam u nesvjest kad si rekla tisuću eura, a onda ponovo kad si rekla po osobi. Ma daj, ima puno pametnijih načina da se potroši toliki novac. Njezin zaručnik i njegovi roditelji imaju para, ali nemaju ni ukusa ni pameti.”

Što bi ti napravila da si u ovakvoj situaciji?

Možda vas zanima "Platit ću vjenčanje, ali mu neću prisustvovati jer moja pokćerka želi da je biološki otac, zlostavljač, doprati do oltara, a ne ja" Rubrika Život Život

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade

 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • milan

    Muka mi je od svadbi, Ne bi išao ni da me zove kraljevska obitelj. Parada pijanstva i kiča. Zadnja i posljednja na kojoj sam bio počela je nestašicom vina nakon sat vremena, sljedovi jela u razmacima od dva sata, muzika ... prikaži još!
  • kuslansky

    Hvala sestro ,misli što god želiš, ti živiš s tim mislima ! "Nesta novca,nesta prijatelja /to nisu bili prijatelji/"