Život

Svi dijele ovu romantičnu ljubavnu ponudu nepoznatog mladića iz Zagreba

  • Vidio ju je u Nami na Kvatriću, svidjela mu se, ali nije reagirao. No ovaj je Romeo odlučio nadoknaditi "štetu"
  • Na izlog je nalijepio romantičan poziv djevojci iz Name da mu se javi
  • Navijamo za ljubav: djevojko, javi se. Nema mnogo ovakvih muškaraca

Slika papira nalijepljenog na izlog u Zagrebu, u blizini Name na Kvaternikovu trgu, romantični i neobični poziv nepoznatoj djevojci da se javi mladiću koji ju je uočio i svidjela mu se, postao je hit na društvenim mrežama. Ne viđaju se često takve ljubavne poruke, pa redovito izazovu pozornost. Sliku poruke objavljene na Facebooku Zagrebancije.com potpisuje Tea Dujmić, ali otada se ludo dijeli i komentira. A kako i ne bi kad je sadržaj i zabavan i smion i romantičan u isto vrijeme.

Možda vas zanima Žene su nam otkrile: ''Bila sam ljubomorna na cure koje imaju lijepu i glatku kožu'' Rubrika Beauty Beauty

"Činiš mi se zabavna"

Nepoznati Romeo tako je napisao (pohvale za trud, ima i slika u boji, pronašao je i odgovarajuće komade odjeće) sljedeće:

"Nosila si ove cipele i traperice sa šljkokičastim uzorkom, otprilike ovako. Bila si u nami na Kvatriću sredinom prošlog tjedna. Kupovala si neki dio za partfiš, i poslije pregaču. Ja sam nosio sivu majicu i shorts s treninga.Čuo sam te kako šaljivo pričaš s prodavačicama. Činiš mi se jako zabavna i interesantna. Primijetili smo se i motali oboje. Trebao sam reagirati, jebaji ga.

Zato, draga damo, ako želiš, javi mi se mailom na: ajmonestoskuhat@gmail.com"

 | Autor:

Ne možemo reći da nam u nekom trenutku nije izgledalo kao skriveni marketing, posebno zbog mail adrese (ili to on misli da će njih dvoje nešto "skuhat"?), ali vjera u ljubav je pobijedila! Sigurno mu se cura iskreno sviđa i odlučio je poduzeti sve da je osvoji. Aaaaah. Kao u bajci.

Curo, javi se, ovaj primjećuje i cipele

Komentari su isto tako malom pozitivni, tipa "kako lijepo", "kako romantično", "nadam se da ćeš je naći", ali i zabavni. Na primjer: "Primjetio je šljokice na guzi 🙊 to mi je jasno. Ali primjetio je i cipele. Curo, javi mu se, primjećuje i cipele", a javljaju da je plakat viđen i kod Cibone. Zato, nadamo se da će djevojka sklona kućanskim poslovima javiti. Ako već nije vidjela papirić, tu su društvene mreže. Julijo, javi se!

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zene_zdravog_razuma_kazu

    Koji vrag??? Jedna stvar je prici curi u ducanu i predstavit se; ako neceg bude, bude. ALI ovo granici s laganom psihozom, njegova poruka ima zesci stalker vibe. To sto je trazio po google-u cipele i traperice da sastavi njezin ... prikaži još!