Život

Muškarac je na Trgu bana Jelačića objavio da traži srodnu dušu. Pitali smo žene bi li se ikada javile na ovakav oglas

Unatoč tome što postoje brojne aplikacije za online upoznavanje partnera, ovaj se muškarac poslužio nešto staromodnijom metodom u potrazi za partnericom...

Ovih dana su prolaznici na zagrebačkom glavnom trgu, mogli uočiti zanimljiv oglas zalijepljen na sam spomenik bana Jelačića. Riječ je ni manje ni više nego o pokušaju potrage za djevojkom, odnosno suprugom. Nepoznati muškarac odlučio je potražiti svoju srodnu dušu na neuobičajen način

"Normalan, slobodan muškarac. 47 godina. Zaposlen. Ne pijem. Imam svoju kuću s dvorištem. Vrt. Tražim ozbiljnu, iskrenu, isključivo žensku srodnu dušu od 30. do 45. godine radi ozbiljne, iskrene veze," stoji u oglasu na crvenom papiru. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Anonimni muškarac ostavio je i broj mobitela kako bi mu se potencijalne srodne duše mogle javiti, a mi smo pitali djevojke i žene što misle o tome i bi li se ikada prijavile na takav oglas. Evo što su nam rekle:

Lidija Fafulović (25)

"To je isto kao i kada si skineš Badoo ili Twoo i slične stranice za upoznavanje i traženje srodne duše. To ne znači da je čovjek loš i da zato nema nikoga. Možda su ga dosadašnje žene iskorištavale. Svašta tu može biti. Komentari tipa: 'da je valjao, ne bi bio sam' za mene su glupost."

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Davorka Ribić (34)

"Nikada se ne bih javila na takav oglas. Da je taj muškarac za nešto, ne bi tražio djevojku preko oglasa, a i do 47. bi već pronašao ženu za zajednički život."

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Dina Perković (23)

"Ne bih se javila na ovaj oglas, ali ne vjerujem da je čovjek zao, već možda usamljen. Tko zna što život nosi, što je proživio da mora tražiti ljubav na ovakav način. Ne zaslužuje uvrede."

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Vjekoslava Potočnjak (38)

"Na ovaj se oglas ne bih javila jer smatram da je čovjek u redu, da ne bi tražio ženu putem oglasa."

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Silvija Stancir (38)

"Nikada se ne bih javila na taj oglas zato što mi zvuči nekako neozbiljno. Mislim da čovjek treba nekome prići ako mu se sviđa, a ne ovako tražiti partnericu."

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Bilo je još žena koje su dale mišljenje u ovoj našoj anketi, ali su željele ostati anonimne. Donosimo neke od njihovih odgovora: 

"Možda se nikada ne bih javila na takav oglas, ali glupo je govoriti da je čovjek nenormalan ili nešto tako! Živimo u svijetu u kojem ništa nije idealno, možda negdje postoje žene koje imaju takav život da im javljanje na ovakav oglas izgleda kao slamka spasa u životu. Nemaju baš svi idealan život!"

"Ako je normalan i ima sve to, u čemu je onda problem? Ja bih se javila na oglas iz znatiželje, ali iskreno ne vjerujem da bih tako pronašla onog pravog."

"Masa 'mirnijih', povučenijih ljudi ne izlazi baš 'van' pa ni nemaju gdje upoznati nekoga tako da protiv oglasa nemam baš ništa, ali se nikada ne bih javila."

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0