Život 5527 prikaza 08. kolovoza 2019.

Supruzi je za rođendan naručio tortu u obliku njoj nadraže stvari. Bezobraznik!

shutterstock.

  • Simpatična gesta kojom je suprug čestitao rođendan Amerikanki Emily McGuire postala je hit na društvenim mrežama
  • Emilyna strast je šoping, točnije internet kupovina i to je Waylonu bila inspiracija za poklon
  • Torta u obliku njoj tako dragog paketa oduševila i sam Amazon

Kada su u pitanju rođendanske torte, uvijek je lijepo dati im osobni dodir bilo da je riječ o određenom okusu torte ili njezinom izgledu. Kako bismo razveselili slavljenika često se odlučujemo na izradu njegove omiljene vrste torte, a nerijetko se odlučimo i na dizajn koji povezan s njegovim interesima ili poslom. Slastičarska industrija se posljednjih godina užurbano razvijala te su rođendanske torte postale prava jestiva remek djela. U nastavku donosimo priču o jednoj takvoj posebnoj rođendanskoj torti.

Možda vas zanima... Video: Ako ovako namirnice složiš u hladnjak, hrana ti se više neće kvariti! Rubrika Lifestyle Lifestyle

 

Američka fotografkinja Emily McGuire je krajem srpnja proslavila rođendan, a tom ju je prilikom muž odlučio iznenaditi posebnom rođendanskom tortom. Naime, ova slavljenica iz Sjeverne Karoline osim u fotografiji uživa i u internet kupovini. Moglo bi se reci da je prva ovisnica o online šopingu, a upravo je taj podatak inspirirao njezinog supruga Waylona da rođendansku tortu naruči u obliku Amazonove dostavne kutije. 

 | Autor: Facebook/Emily McGuire Photography Facebook/Emily McGuire Photography

 

Možda vas zanima... Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka najčešće postaju slavne i to je znanstveno potvrđeno Rubrika Lifestyle Lifestyle

"Tako sam se glasno smijala kada sam je ugledala" - otkrila je McGuire za Huffington Post. Dodala je kako na Amazonu naručuje gotovo sve, od odjeće do kave, a nekoliko puta tjedno dostava joj stiže na vrata. Stoga nije bilo iznenađujuće što se njezin suprug odlučio upravo na ovaj motiv. Oduševljena suprugovom gestom fotografiju je postavila na društvene mreže uz opis: "Znate da naručujete od Amazona malo previše ako vam suprug naruči ovu tortu." Objava je u kratkom roku postala pravi hit, a osim Emily ovom je gestom ostao oduševljen i sam Amazon koji je priču o neobičnoj torti podijelio na službenom Instagram profilu.

 

Možda vas zanima... Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade! Rubrika Lifestyle Lifestyle

Sada je na njoj red da za svoga supruga priredi odgovarajuće iznenađenje. "Volim svog ludog muža i jedva čekam da mu napravim tortu za njegov sljedeći rođendan!" - rekla je. Mi smo oduševljene ovim potezom i simpatičnom suprugovom gestom. A znaš li ti neku ovisnicu o internet kupovi kojoj bi trebala ovakva torta?

Komentari 0