Život

Prezabavno! Amerikanka otkrila što je izluđuje kod supruga Hrvata

Na svom YouTube kanalu nabrojala je osam stvari koje nikako ne može razumjeti kod svog supruga i koje ju izluđuju

Kaleigh Hendershot je 26-godišnja Amerikanka koja vodi vlog na YouTubeu o svom životu u Hrvatskoj. Jedan njezin video izazvao je posebne reakcije, a u njemu govori o osam stvari koje je izluđuju kod njezinog supruga Hrvata.

Možda vas zanima Zaprosio djevojku porukom - na kravi. Dobro si pročitala, na kravi Rubrika Life&style Life&style

Ona se prije nešto više od godinu dana (zbog ljubavi, naravno!) preselila u Hrvatsku iz Seattlea, a u svom vlogu govori o svom hrvatskom životu. Ističe kako voli Hrvatsku i da se zaljubila u sve hrvatsko, ali kako neke stvari koje mi Hrvati činimo nikada neće razumjeti jer su, kako kaže, kulturalne razlike između Hrvatske i Amerike jako velike. 

Na šaljiv i simpatičan način u videu govori što nikako ne može "prihvatiti" kod svog supruga Davida. Kratko smo ih izdvojile:

1. Kruh

Kaleigh nikako ne može pojmiti da jedna osoba pojede toliko puno kruha kao njezin suprug. Njoj je nezamislivo jesti kruh uz svaki obrok i uz apsolutno sve. Teško joj je u to povjerovati. 
 

2. Sok

Ne može vjerovati ni da njezin suprug pije samo sok. Kaže kako mu nerijetko sugestira da popije i malo vode, ali on i dalje pije samo sok - previše soka. 

3. Pivo

Pivo nije voda! Sok nije voda! - tvrdi Kaleigh, kojoj nije jasno zašto netko treba popiti pivo nakon treninga ili nakon trčanja. Razumije kako ljudi vole piti pivo, ali nikako ne može shvatiti zašto ga netko pije umjesto vode
 

4. Ubrzavanje prije znaka "STOP"

Njezin suprug prije znaka stop ili crvenog svjetla na semaforu stisne gas i požuri umjesto da uspori. Smatra kako je u našoj državi sve sporo (život općenito), ali u autu je druga priča. Također, priznaje kako se voze u autu većinom u neki kafić.

5. Sjedenje satima u kafiću

Kaže kako u njezinoj prirodi nije provoditi vrijeme u kafiću satima i zato joj nikako nije jasno zašto njezin suprug to radi. Smatra kako su Amerikanci stalno u pokretu i ona se ne može natjerati da sjedi satima na kavi unatoč tome što to, zapravo, voli.

6. Neproduktivnost zbog kave

Ono što baš nikako ne može razumjeti je to što njezin suprug odustaje od planova zbog iznenadnog odlaska na kavu

7. Meso

Isto kao i za kruh, šokirana je što njezin suprug jede i jako puno mesa. Samo kruh i meso! - kaže. 

8. Rakija

Ne, ne pije je previše, ali mu rakija služi kao lijek za sve. Kada god mu kaže da se ne osjeća dobro, da je bole noge, da ima problema s kožom, on joj uvijek da rakiju kao lijek. 

Možda vas zanima Nakon 11 godina izveo sam ženu na večeru i napokon shvatio što sam radio krivo Rubrika Život Život

Mi smo se pronašle u nekima od njih, a ti? 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0