Život

Policija objavila fotku traženog provalnika, javila se hrpa žena: "Ukrao je i moje srce"

  • Razbojnika u Engleskoj policija je tražila preko društvenih mreža
  • Željeli su dobiti informacije sugrađana, a dobili su komentare hrpe uzbuđenih žena koje je osvojio svojim izgledom
  • Na kraju se kradljivac srca ipak skrasio, a policija je uklonila objavu

Policija u Yorkshireu u Engleskoj tražila je Jonathana Cahilla zbog niza razbojstava. Kad se nije vratio na odsluženje zatvorske kazne obavijest su podijelili i na društvenim mrežama kako bi dobili pomoć i od sugrađana, a to su definitivno primijetile i brojne žene.

Riječ je o 37-godišnjaku koji ih je osvojio samo jednom fotografijom. Mnoge su mu u to vrijeme nudile utočište, ali na kraju se nedavno, nakon što je od sredine rujna bio u bijegu, ipak skrasio - u zatvoru.

"Jedini njegov zločin je što mi je ukrao srce", napisala je jedna žena. "Neka se meni javi, spremna sam ga čuvati dok god traje potjera. Ne tražim puno zauzvrat", dodala je druga. "Jonathane, moja vrata su ti uvijek otvorena", poručio mu je i muškarac.

Objava je prikupila više od 8000 komentara od kad je dospjela na društvene mreže. Ipak, u međuvremenu je uklonjena mogućnost komentiranja, a s vremenom i fotografija . "Pa pola žena Yorkshierea ga traži. To će vam sigurno pomoći", napisao je u jednom trenutku korisnik društvene mreže.

Znakovi koji mrze pravila Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji mrze pravila i propise: tko će prekršiti i zakon da ispadne frajer? Rubrika Life&style Life&style

No, zbog količine komentara službenici su izgleda odlučili maknuti fatalnu fotografiju. Osim toga, nisu svi prema njemu bili blagonakloni. "Moramo prestati slaviti kriminalce. Tip dobro izgleda, ali mjesto mu je u zatvoru. Postoji na stotine ljudi koji trebaju našu pomoć, a mi je trošimo na ovog tipa", komentirali su, kako prenosi The Sun.

Ali, žensko srce ne bira. U konačnici je policija putem službenog Twitter računa javila da je Jonathan uhićen, a koliko je srca ukrao još nije službeno poznato.

Možda vas zanima Ovaj video ima 12 milijuna pregleda: Žena je podijelila način kojim se riješila provalnika u njezinu hotelsku sobu Rubrika Life&style Life&style

Nakon ovakve međunarodne slave koju je stekao kao sasvim privatan čovjek, tko zna kakva ga karijera čeka nakon izlaska iz zatvora. Možda ga možemo usporediti s još jednim fatalnim razbojnikom, Jeremyjem Meeksom, koji je nakon odsluženja kazne, na temelju svog izgleda, postao - bogat i slavan. Vrijeme će pokazati jer život piše neobične priče...

Photo: Facebook

Komentari 0