Život

Oprala je kosu kao i uvijek, stavila regenerator kao i uvijek, a onda joj je sva kosa otpala

  • Ono što se dogodilo Amerikanki Ashley, doista si nitko nikada ne bi poželio 
  • Naime, žena si je prala kosu i odjednom je primijetila da nešto nije u redu
  • Bilo je prekasno – sada više nema kose! Pogledaj zašto…

Ova „šala“ graniči s nanošenjem tjelesnih ozljede: naime, jedna mlada žena iz Amerika primijetila je - već za vrijeme pranja kose – točnije kad je stavila regenerator da joj kosa jako ispada. Kad je kosu do kraja oprala i istrljala ručnikom to više nije bilo pojačano ispadalje već se s glave otpadale pune šake kose! Do kraja običnog, nevinog pranja kose sredstvima, šamponom i regeneratorom koji i inače koristi ostala je praktički bez dlake na glavi. Kako, zaboga?!

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Majka od sirote Ashley je preko Facebooka upozorila druge mušterije da paze što stavljaju na kosu ako su regenerator kupovale u „Walmartu“ u New Richmondu, Wisconsin. Njena kćer ostala je potpuno bez kose jer je čito je neki nepoznati „genijalac“ u bocu od regeneratora stavio kemijsko sredstvo za uklanjanje dlačica. Kakva ideja???!!!. 

 | Autor: Go Fund Me Go Fund Me

Što se točno dogodilo?

Ashley je išla pod tuš i prala je kosu. Zatim je stavila novi regenerator na kosu – barem je tako mislila! Ali, nakon što je ostavila da djeluje 10-ak minuta, kao što na njemu i piše, shvatila je da je to očito neko drugo sredstvo. Ono koje otklanja dlačica! Ashley je primijetila snažan miris te vidjela da sredstvo nije bijelo, nego ružičasto. Bilo je prekasno: kad je pokušala isprati navodni regenerator, otpadali su joj pramenovi kose. 

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

Nije bilo spasa

Ashley je odmah otišla u bolnicu – jer joj je vlasište pocrvenilo te počelo jako peći. Međutim, bilo je prekasno za njenu kosu. Niti stilisti, a ni frizeri nisu mogli pomoći – nije bilo ništa za spasiti, čak ni s ekstenzijama, rekli su. Ashley nije preostalo ništa drugo nego obrijati preostalu kosu. Zatim je odlučila kupiti periku od prave kose.

Za periku, ali i borbu na sudu, njeni prijatelji su kreirali stranicu za donacije na „GoFundMe“, gdje sakupljaju novac. Na stranici piše: „Trenutačno još ne znamo što i kako dalje, ali želimo dati podršku Ashley kako bi imala sredstva koja će joj pomoći prebroditi ovo teško vrijeme.“ Ova priča je pravi pokazatelj kako opreza nikad dovoljno.

Photo: Go Fund Me

Komentari 0