Život

Lovkinja na sniženja: Samanta javlja o popustima u Hrvatskoj na odjeću i kozmetiku i pomaže ženama da budu trendi uz manji budget

  • Shoppingholic_girl_ profil je na kojem možeš pronaći baš sve o aktulanim popustima iz svijeta mode, ljepote i životnog stila
  • Sa Samantom, vlasnicom profila, porazgovarali smo o tome kako lovi popuste
  • Dala nam je 4 savjeta za isplativu kupnju

U moru Instagram profila koji su nalik jedni na druge, lako je uočiti one koji sadržajno odskaču. Posebno su nam mili oni koji nečemu koriste - daju ideje, savjete ili imaju genijalan humor. Surfajući i pretražujući internetska bespuća, ovih dana naletjeli smo na profil na kojem smo dugo, dugo ostali. Shoppingholic_girl_ profil je na kojem možeš pronaći baš sve o aktulanim popustima iz svijeta mode, ljepote i životnog stila. Vlasnica profila na svojim slikama i Instagram storyima često objavljuje brojne popuste i trenutne ponude koje se isplati uloviti. Neki su, jasno, očekivani, ali nekim ulovima nikada se ne bismo nadali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samanta Šubić (@shoppingholic_girl__) on

Nakon što smo prema savjetima s ovog profila i sami prikupili nekoliko genijalno sniženih krpica, morali smo saznati tko stoji iza njega. "Iako sam na Instagramu predstavljena kao Shoppingholic_girl_, moje pravo ime je Samanta Šubić. Tek mi je 22 godine i studiram farmaciju, a slobodne vikende obavezno upotpunim nekim studentskim poslovima. Uz sve to pronašla sam ljubav i za krpice. I to ne bilo kakve! Jeftine krpice!" - kaže Samanta koja ne profilu nekoliko puta tjedno objavljuje popuste koje je našla u trgovinama ili webshopovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaaaooo vidiiii @kristinamake_up 😍😍😍 #cheap

A post shared by Samanta Šubić (@shoppingholic_girl__) on

"Obožavam kad naletim na krpice snižene 90%. A još mi je veća radost kad to mogu podijeliti sa ostalim obožavateljicama mode. Na mom profilu mogu se lako pratiti trendovi jer kolekcije budu stvarno brzo snižene,a publika dobro obaviještena, putem mojih storija, gdje su trenutni popusti i koliki su točno. Savršeno za studentski budžet i za sve one koji ne žele ostaviti plaću u shopping centru, zar ne?" - kaže simpatična 22-godišnjakinja koja je profil napravila jer je živjela u blizini jednog velikog shopping centra pa je tamo stalno svraćala, kako kaže, "samo po kruh".

Možda vas zanima Spremna za promjenu? Ovih 10 frizura hit su ovog proljeća i nećeš im odoljeti! Rubrika Beauty Beauty

"Uvijek, ali baš uvijek, bih se zaletjela u trgovine koje su mi na putu do kruha! Kako sam često bila tamo, znala sam naletjeti na predobra sniženja tako da sam ih odlučila podijeliti s ostatkom svijeta." - priča Samanta čiji će profil uskoro napuniti godinu dana i broji gotovo 2 tisuće pratitelja.

"Iako nemam velik broj pratiteljica i pratitelja, lajkova i komentara ispod slika, inboks mi je pretrpan porukama. Pogotovo kad objavim fotku aktualnog sniženja. Odmah stižu poruke: „Jel ima još?“ , „Koja lokacija?“ , „Koje veličine su ostale?“" - ističe djevojka koja povremeno dobije i zahvale jer su pratiteljice po njenoj preporuci našle dobar ulov.

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

"Takve poruke me motiviraju da nastavim sa svojim radom. Pogotovo jer znam da je sadržaj koji sam objavila bio stvarno koristan. To me veseli, pogotovo kad uzmemo u obzir da postoje sadržaji nakon kojih se osoba zapita što je to upravo pročitala ili pogledala..." - tvrdi vlasnica profila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko voli @garnierau trenutna akcija vam je u @dm_hrvatska 1+1gratis 😉 #sale #garnier

A post shared by Samanta Šubić (@shoppingholic_girl__) on

U trendu i sa studentskim budžetom

Dakako, s obzirom da lovce na popuste ne susrećemo baš svaki dan, morali smo je pitati čime se vodi u osobnoj kupovini, kada ne traži popuste za profil, već odjeću za sebe. "Pošto imam iskustva u kupovini, znam otprilike koliko neka stvar vrijedi. I to mi najbitnije - da ne preplatim proizvod. Na to bismo trebali svi obratiti pažnju jer je ponuda materijala sve lošija, a cijene ostaju iste ili su povišene. Uglavnom pratim nove kolekcije i spremam stvari koje mi se sviđaju u jedan folder. Kad budu snižene, tada ih kupim. Zašto to radim? Zato što se kolekcije prebrzo mijenjaju i znam da će ta stvar biti snižena kroz mjesec ili dva za barem 70 kuna. A ne treba mi baš tako hitno!" - praktična je Samanta koja je naučila kako biti trendi čak i sa studentskim budžetom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H&M Maskice za iphone 😀 snižene sa 49.90kn na 10kn 😀 #sale #zagreb #arenazagreb #arenacentar

A post shared by Samanta Šubić (@shoppingholic_girl__) on

S nama je podijelila i nekoliko savjeta za mudru kupnju:

1. LOYALTY KARTICE

"Obavezno nabavi loyalty kartice svojih najdražih dućana. Na mjesečnoj bazi uštedjet ćeš od nekoliko kuna do nekoliko stotina kuna, ovisno o tome što si kupila i koliko je to koštalo. A za ušteđeni novac uvijek se možeš nagraditi još jednom novom majicom." 

2. ISPROBAJ SVE

"Znam da izgubiš volju za garderobom kad vidiš da je red za kabinu 2 kilometra, ali isprobaj stvar prije nego što je kupiš. Samo da znaš koliko sam ja nepotrebnih stvari nagomilala u ormar jer nisam koristila garderobe! Nemoj dopustiti da se to i tebi dogodi. S razlogom su izmišljene, vjeruj mi."

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

3. POPIS

"Obavezno pripremi popis stvari koje želiš kupiti, pogotovo za vrijeme sezonskih sniženja. Kad pišeš popis kod kuće, znaš točno što ti treba. Međutim, situacija se mijenja kad uđeš u trgovinu. Tada ti SVE treba. Zato uzmi svoj popis i drži ga se čvrsto! Inače bi se tvoj shopping mogao oteti kontroli.

4. BUDI U TOKU

"Jednostavno budi u toku... Isplati se." 

Mi smo Samantinim strategijama oduševljeni i definitivno vjerujemo da ih vrijedi isprobati. Njen profil se doslovno "isplati pratiti". 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0