Beauty

Spremna za promjenu? Ovih 10 frizura hit su ovog proljeća i nećeš im odoljeti!

  • Proljeće je idealno vrijeme za promjenu frizure
  • Uz pravi odabir boje i oblika kose osvježit ćeš svoj izgled i povećati samopouzdanje
  • Donosimo ti nekoliko seksi i trendi frizura vrijednih isprobavanja

Trendovi frizura mijenjaju se iz sezone u sezonu, a s obzirom na to da je proljeće pravo vrijeme za promjene, zašto ne bi isprobala nešto novo? Čak i najmanja promjena frizure koja ne zahtijeva drastično kraćenje kose i ludu promjenu boje, osvježit će tvoj izgled. Bilo da želiš veliku promjenu ili samo novu i jednostavnu ideju za svakodnevnu frizuru, u nastavku ti donosimo seksi, romantične i hit prijedloge koji će obilježiti ovo proljeće, ali i tvoj Instagram feed!

1. Rose gold pramenovi

Pratiš li trendove u bojenju kose na društvenim mrežama sigurno si primijetila da je posljednjih mjeseci sve popularnija zlatno-ružičasta nijansa kose kojoj mnoge influencerice nisu odoljele. Bez obzira imaš li medium ili dugu kosu, rose gold pramenovi dat će ti onaj prekrasan romantičan look koji idealno odgovara ovom proljetnom razdoblju. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alora | Owner of Be You Salon (@aloraatbeyousalon) on

2. Bob i oversized šiške

Prava proljetna frizura koju odlično nosi Julianne Hough - razbarušeni bob s oversized šiškama odlično će stajati djevojkama okruglog lica. Osim što će istaknuti tvoje jagodice, ova je frizura odlična za sve one koje nemaju puno vremena svakodnevno stilizirati kosu, već preferiraju onaj "I don't care" look. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nine Zero One (@ninezeroone) on

3. Nordijska plava boja

Iako posljednjih godina u bojenju kose dominira balayage koji teži što prirodnijem izgledu kose, ove je sezone u trendu nešto sasvim drugo. Radi se o takozvanoj nordijskoj plavoj nijansi kose kojoj su se priklonile brojne plavuše. Ova nijansa naginje na gotovo bijelu boju, stoga je najbolji odabir za žene svijetle kose. Jesi li dovoljno hrabra da isprobaš ovaj trend? 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chyblew Hair LTD (@chyblew_hair_ltd) on

4. Klasičan lob

Lob je unazad nekoliko godina postao iznimno popularna frizura jednostavna za održavanje kojoj su se priklonile brojne žene. No, iz sezone u sezonu dolaze nam razne varijacije ove hit frizure, od asimetričnog do valovitog loba, pa tako ove godine na društvenim mrežama najčešće viđamo klasičnu verziju kakvu odlično nose Mila Kunis i Lucy Hale. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole |Melbourne Hair Blogger (@melbournehairblogger) on

5. Visoki rep

Ako trenutno ne želiš promijeniti dužinu i boju kose, ali želiš uvesti neku novu frizuru u svoj svakodnevni look, sve što ti treba je obična gumica za kosu. Naime, visoki rep odlična je frizura za sve toplije dane koji su pred nama, ne oduzima ti puno vremena, a podići će tvoj look na novu razinu. To znaju i kraljice visokih repova - Kim K. i Ariana Grande. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana grande India♥️ (@ariana.acess) on

6. Marame za kosu

Dok su nekoć bili popularni rajfovi i trake za kosu, u posljednje vrijeme u trendu su marame. Bilo da ju vežeš iznad glave kao rajf ili njome vežeš rep/punđu, marama će tvom cjelokupnom izgledu dati poseban romantični šarm. Pa, zašto ne bi isprobala?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tidal Hair Lounge 🌊🌿 (@tidal.hair.lounge) on

7. Polu-punđica

Odlična frizura za sve žene koje ne vole da im kosa pada preko lica, ali ju žele spuštenu. Polu-punđica trendi je frizura za svaki dan, posebno ako ne stigneš oprati kosu i ne znaš što bi s njome. No može biti super i seksi te odlična za izlazak poigraš li se s kosom i ispleteš li riblju kost koja završava punđicom. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beauté Test Officiel (@beautetestcom) on

8. Dvije punđice

Budući da dolazi sve toplije vrijeme, mnoge žene vole kosu skroz podignutu kako im ne bi bilo vruće. Ako si jedna od njih, imamo odličnu frizuru koja je ove sezone super popularna. Radi se o dvije simetrične punđice koje možeš smotati na dnu potiljka ili na vrhu glave, kako ti je već draže. Jednostavna i romantična, ova je frizura idealna za odlazak na kavu s frendicama ili u šetnju s dečkom. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUAs’ LookBook (@muas_lookbook) on

9. Pletenica

Iako su dugo vremena bile zaboravljene, pletenice se ovog proljeća vraćaju u velikom stilu. Bilo da voliš riblju kost ili klasičnu, ali opuštenu pletenicu, u oba slučaja nećeš pogriješiti. Pletenicu na kraju jednostavno sveži maramom ili mašnom i to je to - frizura gotova. Može li romantičnije? Mi mislimo da ne može!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea 🍉 (@miffyandrea) on

10. "Zavjesa" šiške

Svaka je žena barem jednom u životu odrezala šiške - i požalila! No, ove su sezone u modi takozvane "zavjesa" šiške koje su idealne za održavanje, pa odlučiš li se na promjenu, s ovakvim šiškama nećeš pogriješiti. Napravit ćeš suptilnu promjenu, a ako ne budeš zadovoljna, bit će dovoljno duge da ih ipak makneš s lica. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Weekly (@weeklyyeg) on

Naravno, ni jedna promjena frizure neće biti dovoljna da zablistaš ako tvoja kosa općenito nije njegovana, zdrava i sjajna. Jednom su mi rekli - tvoja je kosa odraz tvoje brige o sebi i to je zaista istina. Stoga, prije svega pobrini se da tvoja kosa bude redovito nahranjena i njegovana, a u tome ti mogu pomoći boosteri za kosu poput Gliss Beauty Boostera koji će obnoviti tvoju kosu i pružiti joj sve što joj treba.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Tri su vrste ovog proizvoda, a svaki je namijenjen određenom tipu kose, pa možeš birati između Repair Boostera namijenjenog suhoj i oštećenoj kosi, Shine Boostera koji će vratiti sjaj kosi ili Strengthening Boostera namijenjenog zaštiti i obnovi često tretirane kose. Booster možeš koristiti tijekom svakog pranja kose, a dovoljne su jedna ili dvije kapi pomiješane sa šamponom ili regeneratorom. Utrljaš šampon ili regenerator u kosu kao i inače te ostaviš nekoliko minuta da djeluje, a potom dobro ispereš. Rezultate ćeš uočiti već nakon prvog pranja, stoga uživaj u mekoj i sjajnoj kosi na kojoj će ti svi pozavidjeti!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7 

Photo: Instagram

Komentari 0