Život

Jesi li se ikad pitala kako bi izgledala kao muškarac? Evo prilike da to saznaš, mi već jesmo i umrle smo od smijeha...

  • Novi viralni hit na društvenim mrežama je Snapchatov filter koji vas pretvara u suprotan spol
  • Kako bi izgledale kao muškaraci zanimalo je Ellu Dvornik i Andreu Andrassy koje su svoje "muške fotke" podijelile s pratiteljima
  • Novinarke miss7 su se također okušale u ovom zabavnom izazovu, a u nastavku možeš vidjeti kako to izgledamo kao novinari mistera7
Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Ovih su dana fotografije na kojima djevojke i žene postaju dječaci i muškarci osvojile društvene mreže. Riječ je o filteru koji je predstavila popularna društvena mreža Snapchat. Ako si oduvijek željela znati kako bi izgledala kao suprotni spol ovo ti je jedinstvena prilika. Kako bi izgledala kao muškarac zanimalo je i Ellu Dvornik koja je na Instagram postavila fotografiju s ovim filterom. Ona sama je zaključila sljedeće: "Snapchat filter kaže da sam muško bila bi...potomak Dvornika i Joleta". Objava je bila popraćena brojnim komentarima Ellinih pratiteljica koje je u svom muškom obličju podsjetila na vlastitog djeda Borisa Dvornika, na glumca Brandona Fraisera, ali i pobjednika Big Brothera Hamdiju Seferovića.

 | Autor: Facebook/Ella Dvornik Facebook/Ella Dvornik

Možda vas zanima Žrtve mode? Pogledaj Instagram profil na kojem svi izgledaju blesavo Rubrika Moda Moda

Također, brojne pratiteljice su se odlučile na isto pa su u komentarima ostavile svoje "muške" fotografije uz koje su prilagale i duhovite opise. Među komentatoricama se našla i Ellina dobra prijateljica Andrea Andrassy, a njezina fotografija je ostvarila velik broj lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara. Koja je po tebi bolji frajer, Ella ili Andrea?

 | Autor: Facebook/Ella Dvornik Facebook/Ella Dvornik

Pošto nam vremenske prilike nisu naklonjene te sukladno vremenu vlada tmurno raspoloženje, sredinu radnog tjedna smo zato odlučile "razbiti" jednim eksperimentom. Nas četiri novinarke, Iva, Loredana, Kim i Martina, smo odlučile provjeriti kako bismo mi izgledale kao muškarci. Moramo priznati da smo se prilikom nastanka ovog članka istinski dobro zabavile te su nastale fotografije izazvale salve smijeha duž redakcije. A evo kako to izgleda kad missice postanu misteri!

Možda vas zanima Viktorija i Franka, Severina i Anamarija, Ella i Mateja... Ove slavne cure stvarno su nalik jedna drugoj, zar ne? Rubrika Life&style Life&style

1. Ivo

Ivo je dečko iz kvarta, svima dobro znan koji vrijeme najrađe provodi s ekipom u lokalnom kafiću na pivi. Djevojke mu često kažu da ih podsjeća na glumca Dušana Bućana.

 | Autor: miss7 miss7

2. Kim

Premda mu je ime korejsko, on je zapravo dečko iz Rijeke, a njegovo lice vječnog dječaka slama ženska srca ma kuda pošlo.

 | Autor: miss7 miss7

3. Loredano

Još jedan pravi latino lover vrele krvi je naš Loredano. Mlad, nježan i neizbježan baš kao i njegov stilski i životni uzor Ivan Zak.

 | Autor: miss7 miss7

4. Martin

Programer kojem vrijeme najčešće provodi uz video igrice, a ponekad nabaci i hakl s ekipom na školskom. Već godinama tvrdi da će krenut u teretanu.

 | Autor: miss7 miss7

Kako bismo upotpunile ovo snimanje  i provjerile koje je od nas najbolji muškarac pozvale smo i jednog pravog frajera - Domagoja Jakopovića Ribafisha. Što ti misliš, koja je od nas najbolje obavila zadatak?

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0