Life&style

Viktorija i Franka, Severina i Anamarija, Ella i Mateja... Ove slavne cure stvarno su nalik jedna drugoj, zar ne?

  • Prema jednoj teoriji na svatko na svijetu ima barem šest dvojnika, a nekad se dogodi da su barem dvoje od njih poznate osobe
  • Gledajući Ples sa zvijezdama, mnogi su primijetili da su nekadašnja miss Viktorija Đonlić Rađa i pjevačica Franku Batelić vrlo nalik jedna drugoj
  • Stoga smo odlučili zaviriti na domaću estradu i pogledati tko je to dvojnica Jelene Rozge, tko sliči Nataši Janjić, koga to Ella Dvornik naziva polusestrom i koje su to dvije prijateljice slične kao da su sestre

Dok su posljednjih tjedana gledali show Ples sa zvijezdama, mnogi su gledatelji primijetili sličnost između Viktorije Đonlić Rađe i pjevačice Franke Batelić. Dvije slavne dame i supruge dvaju sportaša krasi slična fizionomija te bi neupućenom promatraču Viktorija sigurno mogla proći kao Frankina sestra.

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Dvojnici iz prošlosti: "Šećem muzejem i ugledam - sebe!" Rubrika Life&style Life&style

Ponukane ovom sličnošću, odlučile smo pogledati koje su to još hrvatske zvijezde nalik jedna drugoj te koje bi mogle proći kao dvojnici ili barem članovi iste obitelj.

Aleksandra Dojčinović i Sandra Perković

Osim što su vrlo dobre prijateljice, modnu kreatoricu i sportašicu povezuje i fizički izgled. Tko zna, možda su baš one dokaz one teorije da su prijateljice s godinama sve više fizički nalikuju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Jelena Rozga i Martina Podgorski

Za pjevačicu Jelenu Rozgu i novinarku Martinu Podgorski pojedinci vole reći kako nalikuju kao "jaje jajetu" te da ih je na prvu teško razlikovati. S takvom konstatacijom se, sudeći prema fotografijama, stvarno nije teško složiti.

 | Autor: miss7 miss7

Ella Dvornik i Mateja Frajsberger

Sličnost između ove dvije influencerice prvi su uočili njihovi pratitelji, a djevojke su vrlo brzo prihvatile zezanciju pa se i međusobno nazivaju polusestrama.

 | Autor: miss7 miss7

Vanda Winter i Nataša Janjić

Ove dvije glumice osim što dijele istu profesiju te slične crte lice, krasi i gotovo identična boja kose. Značajniju razliku čini tek boja očiju jer Vanda ima smeđe, a Nataša plave. 
 

 | Autor: miss7 miss7

 Nikolina Ristović i Josipa Pavičić Berardini

Nikolina Ristović ex Pišek je svoju novinarsku karijeru započela radom u emisiji Glamour Cafe u kojoj je radila s Josipom Pavičić. Dvije voditeljice su u to vrijeme gajile vrlo sličan stil te su ih gledatelji često znali zamijeniti. 

 | Autor: miss7 miss7

Josipa Pavičić Berardini i Severina Kojić

Voditeljicu smo također posljednjih tjedana mogli pratiti u Plesu za zvijezdama, a njezin je trenutačni izgled pojedine komentatore podsjetio na pjevačicu Severinu. Što ti kažeš?

 | Autor: miss7 miss7

Severina Kojić i Anamarija Asanović

Severinine fotografije iz mlađih dana uvelike nas podsjećaju na drugu Splićanku - modnu dizajnericu Anamariju Asanović. Njih dvije osim prijateljstva povezivala je i poslovna suradnja, a Severina je 2010. za 50 000 kuna otkupila cijelu kolekciju mlade dizajnerice.

 | Autor: miss7 miss7

 

Možda vas zanima Američka glumica iz popularne serije mogla bi biti dvojnica Kolinde Grabar Kitarović, zar ne? Rubrika Stars Stars

Pojedine hrvatske zvijezde svoje dvojnike nisu pronašle u domaćim, već u stranim zvijezdama. Pa su tako slična građa i crte lice, uz naglašen nos, karakteristike koje povezuju dva izvanredna glumca - Krešimira Mikića i Adriena Brodya.

 | Autor: miss7 miss7 Nekadašnji nogometaš i sadašnji trener njemačkog prvaka Bayern Münchena Niko Kovač, vragolast osmijeh i slične crte lica dijeli s još jednim vječnim dječarcem, glumcem Josephom Gordonom Levittom.

 | Autor: miss7 miss7

Vizažistica Jelena Perić poznata je kao "hrvatska Kim Kardashin" pa je sasvim jasno s kime smo je i mi odlučile usporediti. U moru djevojaka koje nastoje izgledati kao Kim, Jelena je i u stranim medijima prepoznata kao najsličnija.

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Sudjeluj u akciji 'Daruj knjigu' i uljepšaj djetinjstvo štićenicima dječjih i domova za mlade Rubrika Life&style Life&style
Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinaleske

    Martina, sa izuzetkom muškog roda nisi dala niti jedan primjer dvojnica koje su takve prirodno. Sve odreda izoperirane žene. Sjedi, jedan. A i ja, brate mili, uporno otvaram vake portale. 😖