Život

Ispovijest: "Spavao sam s prostitutkom, a završio sam čak i kod transvestita!"

Jedan 26-godišnji Hrvat "otvorio je dušu" novinarki miss7 i ispričao joj u detalje svoje iskustvo s prostitutkama...

Priznaj, sigurno te oduvijek zanimalo kako to izgleda kada muškarac koristi usluge prostitutki - kako izgleda njihov susret, koja je cijena usluga, što sve cijena podrazumijeva i, naravno, sami seks. Muškarci su obično među sobom po tom pitanju veoma iskreni, ali pred nama curama - muk!

Rijetki su oni dovoljno hrabri da uopće priznaju ženskom rodu da su platili seks, a ako to i naprave, ne govore baš puno o tome. Ipak, jedan se mladić odvažio podijeliti svoje iskustvo sa mnom, a kako želi ostati anoniman, u ovom ću ga tekstu zvati Marko

Možda vas zanima Pitali smo ljude što misle o seksu na prvom dejtu. Gotovo svi imaju isti stav Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ovo je njegova priča:

"Još kao mali klinjo zamišljao sam kako je to i znao sam da ću jednom probati - pa što bude! I ove godine mi se ukazala idealna prilika ni više ni manje nego u Amsterdamu. Spontano sam se dogovorio s frendom da ćemo tamo otići na nekoliko dana i, možeš pretpostaviti što smo prvo napravili kada smo tamo stigli - pronašli smo ulicu De Wallen iliti Red Light DistrictRekao sam frendu: To je to! Ja ovo moram probati! I tako smo nas dvojica krenuli u potragu za onom 'pravom'.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Moram priznati da smo malo u čudu gledali u te izloge i dame u njima, nije to baš prizor koji se svaki dan može vidjeti. Nekoliko puta smo se čak uhvatili kako nepomično stojimo pred njima, a vilica samo što nam nije pala do poda (ha-ha). Bilo je, naravno, i žena koje me uopće nisu privlačile.

Nakon nekog vremena već sam postao malo nervozan zbog biranja pa sam se zaustavio pred jednim izlogom u kojemu je bila stvarno dobra ženska i rekao frendu: Ja idem ovdje, a ti gdje hoćeš. Tako je i bilo. Kako nisam baš dobar s engleskim, bilo mi se teško sporazumjeti s njom, ali nekako sam je već pitao za cijenu i, da ti budem iskren, nemam pojma koliko je koštala jer sam nekako uspio razumjeti samo onaj dio: U guzu? U tom sam trenutku shvatio da je ispred mene zapravo muškarac, a ne žena i pobjegao sam glavom bez obzira - doslovno! 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Sada vjerojatno misliš da sam pobjegao iz te ulice, ali nisam se dao obeshrabriti i nastavio sam dalje. Ne moram ti ni govoriti kako je frend 'umro od smijeha' kada me vidio kako sam istrčao van. On je odlučio pričekati da ja idem prvi pa da mu prepričam sve dojmove, ali nisam mu imao puno za pričati. Nakon toga, palo nam je na pamet nešto prilično prljavo. Htjeli smo pronaći dvije prostitutke koje će pristati na to da budemo svi u istoj sobi. Znaš, svaki od nas prvo jednu pa drugu... I uspjeli smo ih pronaći, ali tražile su previše pa smo zaključili da to ne vrijedi baš toliko. Ipak smo išli svaki zasebno. 

Nakon toga sam se ponovno odvažio okušati kod jedne dame koja je izgledala kao top model, ali i ona me uspjela razočarati. Čim sam ušao ona je krenula na mene, nisam stigao ni pitati za cijenu, a već mi je otkopčala hlače i počela me oralno zadovoljavati. Nakon toga mi je rekla kako je to 50 eura, a ako želim seks trebam platiti još 100. Ni ona nije vrijedila tih novaca. 

Da skratim priču, na kraju sam napokon pronašao "svoju prostitutku". Bila je zgodna, imala je velike obline, starija od mene, a i cijena je bila prihvatljiva. Uzela mi je 50 eura za seks i imao sam s njom fore 20 minuta. I eto, obavili smo to i gotovo."

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Nikako nisam mogla prihvatiti da je tu kraj priče, zanimalo me kako to sve izgleda. Ipak, imam dvostruku znatiželju - i novinarsku i žensku. Inzistirala sam da mi detaljno opiše kako se dalje razvijalo - je li se morao tuširati prije, je li uključeno ljubljenje, kakva je u krevetu, je li stvarno baš prava profesionalka u tome...

Možda vas zanima Žene koje uvijek dožive orgazam otkrivaju svoju tajnu Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Znaš, bed mi je to pričati pred tobom. Ipak, cura si. Glupo je. Ali ako baš želiš znati... Kada sam ušao u njezinu sobu i nakon što smo se dogovorili oko cijene, navukla je zastore i tada je sve počelo. Skinuli smo se, svatko sebe, a ona je počela glasno uzdisati dok još nismo ni krenuli u akciju. Prije seksa namazala se s puno lubrikanta, a mene nije tražila da se otuširam, samo mi je dala kondom. Tijekom seksa je toliko glasno uzdisala i "uživala" samo kako bih se ja osjećao bolje. Bio sam svjestan toga i za vrijeme seksa. I da, imao sam pravo samo na dvije poze. Dobro sam i prošao jer neke dozvoljavaju samo jednu za prvu cijenu.

A seks? Bilo je dobar, ali ništa spektakularno. Kao prosječna djevojka, odnosno žena. Nije to bilo iskustvo koje nikada više ne bih htio ponoviti, a nije bilo ni takvo da ga moram ponoviti. Jednostavno sam zadovoljio svoju znatiželju i seksao se s prostitutkom. Ne mislim da je to nešto loše."

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • milan

    Ma da nema tih žena život bi bio jadan. Svojoj kupiš skupi poklon pa dobiješ ono redovno a kod njih možeš dobit što poželiš bez ikakvih obaveza. Zato je bolje skoknut do njih s novcima koje su namijenjeni za poklon babi.