Love&Sex

Pitali smo ljude što misle o seksu na prvom dejtu. Gotovo svi imaju isti stav

Mišljenja o ovoj temi svakako su podijeljena, a mogli bismo reći i kako je ovo još uvijek tabu tema o kojoj se nerado govori, posebice kada je riječ o pripadnicama nježnijeg spola. Ipak, bilo je i onih hrabrih koji su s nama (i s tobom) podijelili svoje mišljenje...

Premda (kao) postoji nepisano pravilo da seks na prvom dejtu nije dopušten, svima nam je jasno da barem danas više nije tako. Ili ne bi trebalo biti. Ok, ova tema još uvijek je tabu, ali polako (doista polako) i ona traži svoje mjesto među mlađom populacijom. Ili Hrvati još uvijek smatraju kako je to "too much" i da su djevojke koje na to pristanu upitnog morala (čitaj: neravnopravnost spolova). Odlučile smo provjeriti među milenijalcima što misle o tome i jesu li još uvijek konzervativni kao (vjerojatno) većina Hrvata. 

GABRIJELA BABIĆ (23)

"Kada su u pitanju dejtovi, važno je znati što želimo od te osobe i u tom trenutku. Prvi dejt ostavlja određeni utisak i zapravo je on karta za drugi. Što bi značilo i da je prvi dojam važan kao i temelji koji se postavljaju u bilo kojem odnosu. Ako ste se poseksali odmah, nemojte puno očekivati od muškarca jer neće ni oni od vas. Zato, seks na prvom dejtu - nikako!"

Možda vas zanima Pitale smo cure i dečke je li zajednički račun u banci dokaz ljubavi Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

IVAN PAVIĆ (26)

"Apsolutno ne. Prvi dejt služi za upoznavanje, priču, podjelu mišljenja i stavova o životu. Možemo na prvi dejt gledati kao na razgovor za posao, a osobno nikoga ne bih zaposlio samo na temelju životopisa bez da ga prije upoznam kroz par eliminacijskih krugova. I vjerujem da sam u manjini, ali ja sam stara škola."

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

MARINO VRBANIĆ (25)

"Mislim da definitivno ne treba doći do seksa na prvom dejtu, a razlog je, zapravo, vrlo jednostavan - u tako kratkom vremenu ne možeš upoznati osobu dovoljno dobro za tako neke intimnije stvari i apsolutno je prerano za to!"

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima Seks za vrijeme menstruacije? Pitali smo cure što misle o tome Rubrika Love&Sex Love&Sex

IVANA ŠIGNJAR (20)

"Seks na prvom dejtu? Nikako! Zato što to daje lošu sliku o djevojci, a ni jedna ne želi da ju smatraju lakom. Također, djevojke uglavnom smatraju da će se odnos nastaviti dok dečki nerijetko odmah izgube interes. Ako postoji seksualne privlačnosti, ona će se nastaviti na ostalim dejtovima pa seks može pričekati!"

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

IVAN VEDAK (33)

"Generalno da! Ima iznimaka, ali ako kliknete, super si legnete, zakaj ne? Naravno, ima tu različitih faktora, ali postoje osobe koje su si jednostavno seksualno i flerty kompatibilne pa zašto ne realizirati? Naravno, zaštita i diskrecija na prvom mjestu.  Život je ionako prekatak za čekanje!"

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

ANAMARIJA LOVRENČIĆ (23)

"Seks na prvom dejtu - nisam za to! Zašto? Po meni za takav čin trebaju biti uključene duboke i iskrene emocije prema određenoj osobi koje se zasigurno ne mogu probuditi na prvom susretu."

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Photo: miss7

Komentari 0