Love&Sex

Žene koje uvijek dožive orgazam otkrivaju svoju tajnu

Dok neke žene rijetko ili nikada ne dožive vrhunac strasti, otprilike jedna trećine žena gotovo svaki put za vrijeme seksa doživi orgazam. Znanstvenici su otkrili da postoji nekoliko stvari u koje se možemo ugledati kod tih žena

Ako ćemo vjerovati najnovijoj američkoj anketi, 33 posto ispitanih žena uglavnom ili uvijek dožive vrhunac za vrijeme seksa. Zvuči malo? I jest! Znanstvenici su otkrili neke stvari koje su tim ženama zajedničke – otkrit ćemo ti koje… 

„Moj seks je intenzivan“ 

Ono što sretnoj manjini žena donosi vrhunski užitak su intenzivnost i intimnost s kojima se seksaju. Strastveni poljupci, stimulacija rukom i oralni seks pomažu pri postizanju orgazma. Dakle, malo mašte te akcija i samo akcija! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

„Kažem što želim“ 

Za seksualno zadovoljstvo nije dovoljno samo ono što radiš u krevetu. Kako ćeš se postaviti prema sebi i vezi te komunikacija s partnerom izuzetno su važni, čak i presudni. Rezultati istraživanja pokazali su da su žene koje često svršavaju općenito zadovoljnije svojom vezom. Osim toga, to su uglavnom žene koje u krevetu točno kažu ono što žele očekuju od svog partnera. 

„Osjećam se lijepo“ 

I seksi donje rublje može pomoći. Ako se osjećaš lijepo i privlačno, opuštenija si i strastvenija. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

„Puno isprobavam“ 

Isprobavanje novih stvari u krevetu s jedne strane jača vezu s partnerom, a s druge seksualno zadovoljstvo te šansu za orgazam. 

„Moj seks duže traje“ 

U istraživanju se također pokazalo da se žene - koje često doživljavaju orgazam – u prosjeku duže seksaju. Logično - kako bismo postigle vrhunac, mi žene trebamo „svoje vrijeme“… 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Moja ako nije dobro popila nema orgazma, možeš joj napuniti jebenu pičku do vrha i ništa. Ali zato nekoliko vodki 0,3 i da vidiš, jezik ili glavić malo po klitiću i sva se trese , prostači, puni majstore !!..