Život 20. kolovoza 2019.

Iskusni striper otkrio kolika mora biti veličina 'alata' u njegovom poslu: "Žene sada žele cijeli paket!"

www.news.com.au.
  • Dave Hughes, muški striper, je prve komade odjeće počeo razbacivati po pozornici sa samo 15 godina, a u ovoj se industriji zadržao gotovo 20 godina
  • Napaljene su ga žene znale odvlačiti u toalete, hotelske sobe, a neke su ga i pratile kući
  • Žene danas žele vidjeti cijeli paket pa se nerijetko mora skinuti potpuno gol, a kako mu ovaj život više ne godi kao nekad, razmišlja i o mirovini

Dave Hughes, muški striper koji je uspio preživjeti gotovo 20 godina u ovoj škakljivoj industriji se nagledao svega, a neke je pikanterije odlučio podijeliti i s javnosti. "Oh, doživio sam svašta", rekao je za news.com, "neke su me žene čak slijedile kući, a neke odvele sa sobom u hotel... Mnoge su me pokušale odvući u toalet, pogotovo starije žene koje se pale na mlađe muškarce. Smiješno je jer da to muškarci rade ženama ispalo bi totalno drukčije, za obrnutu situaciju nitko ne mari. Ovdje je definitivno prisutan dvostruki standard."

 | Autor: www.news.com.au www.news.com.au Dave trenutno radi za australijski klub "Sydney Hotshots", a u ovoj je industriji od svoje 19. godine. Prve je komade odjeće počeo razbacivati po pozornici sa samo 15 godina, a za to ga je inspirirao njegov stariji brat. "Moj je stariji brat bio dio striptiz grupe Manpower, jedne od najpoznatijih striptiz grupa 90-ih u Australiji. Stariji je od mene 10 godina i uvijek mi je bio uzor - putovao je svijetom, skidao se za život i ja sam želio biti poput njega. Počeo sam dizati utege s 15 godina, a sa 16 sam s djevojkama u školi počeo vježbati ples u krilu. Prvi sam se put skinuo na svojoj maturalnoj zabavi - imao sam čak i prateće plesače!"

Možda vas zanima... Vrijeme je za šoping! Osvoji poklon bon od 500 kuna i napuni vrećice! Rubrika Life&style Life&style

Ubrzo se pridružio lokalnoj skupini kako bi uvježbao korake te je počeo odrađivati i 5-6 gaža tjedno. Nakon nekog se vremena i on pridružio popularnoj grupi "Manpower" koja ga je sa samo 19 godina odvela na nastupe u Las Vegas. "To je bio vrhunac moje karijere. Zarađivao sam stvarno dobar novac, ali i počeo gledati žene drugim očima - velika većina se ponašala baš poput napaljenih muškaraca. Plesali smo na djevojačkim zabavama ili na tulumima djevojaka koje su dolazile u Vegas na praznike. Dolazili bi natrag kući u 10 ujutro. Bilo je ludo."

Naravno, uz ovakav je posao bilo gotovo nemoguće imati ili održavati ljubavnu vezu. "Budući da smo bili iz Australije, automatski smo bili u prednosti - američke su djevojke obožavale to što smo drukčiji i što imamo neobičan naglasak. Svaki bismo tjedan završili s drugom djevojkom."

 | Autor: www.news.com.au www.news.com.au Napaljene su žene dio posla, a Dave je primijetio noviji trend među ženskom publikom - one sada žele vidjeti sve. "Nekada su govorili da žene tijekom nastupa ne zanima najintimniji dio tijela, ali sada se često znaju uzrujati ako ga ne vide - neke čak zahtjevaju povrat novca."

Možda vas zanima... "Što mi vrijedi što je velik, a to nitko ne zna": Muškarci priznaju iz kojih sve razloga ženama šalju slike svog penisa Rubrika Love&Sex Love&Sex

S obzirom na očekivanja publike koja želi vidjeti cijeli paket, postavlja se pitanje jesu li neki muški striperi zabrinuti veličinom svoje "alatke" na što je rekao: "Momci koji imaju dovoljno samopouzdanja ne brinu oko toga. Imam nekoliko kolega koji nisu super obdareni, a opet im se nije problem razgolititi. Uglavnom, veličina mora biti barem prosječna - striper nikako ne bi smio biti sićušan."

 | Autor: www.news.com.au www.news.com.au Iako lake djevojke i brzi novac imaju očitu privlačnost, kada Dave razmišlja o posljednjih 20 godina, prisjeća se i mnogo padova. "Ponekad me zaboli glava što i dalje to radim jer žudim za normalnim životom. No, s druge strane, zabavno je i zarađujem pristojan novac. No, znam postati veoma usamljen kad sam dugo na turneji. I iako sam stalno okružen ženama, ne mogu uspostaviti normalnu ljubavnu vezu. Nitko ne želi dečka kojem je posao skidati se gomili pijanih i napaljenih žena. Imao sam par djevojaka, ali u sve bi se veze uvukla ljubomora ili nekakva drama zbog mog posla."

Sada, kada sa svojih 37 godina razmišlja o odlasku u mirovinu, počinje razmišljati i o očinstvu te se nada malo normalnijem životu. "Znam da nikad neću imati ono što većina ljudi smatra običnim životom, pretpostavljam da će mi i mirovina biti nešto drugačija... ali znate što, u redu sam s tim."

Možda vas zanima... Sindrom 'izgubljenog penisa' nije rijetkost, no što je to točno i što pomaže kod ovog stanja? Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari 0