Život

Avion se okrenuo i vratio kad je mama shvatila da je na aerodromu zaboravila bebu!

  • "Neka Bog bude s nama. Možemo li se vratiti?" rekao je pilot kad je nastupila zračna kriza
  • Malezijski avion na letu za Kuala Lumpur morao se vratiti u Saudijsku Arabiju nakon što je jedna mama, opravdano, počela paničariti
  • Ima još čudnih razloga za slijetanje, od putnika koji uporno pjeva hitove Withney Houston nadalje

Pilot koji je iz Jeddaha u Saudijskoj Arabiji poletio prema Kuala Lumpuru s neobičnim zahtjevom i poriličnom hitnošću obratio se kontroli leta vrlo brzo nakon polijetanja "Možemo li se vratiti na King Abdulaziz aerodrom?", prenosi The Guardian.

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

Naime, jedna je putnica alarmirala osoblje aviona kad je shvatila da je na aerodromu zaboravila bebu!!!

Video gdje pilot komunicira s kontrolom leta ući će vjerojatno u povijest zrakoplovstva. "Neka Bog bude s nama. Možemo li se vratiti?" upitao je pilot i čuje se kako se osoblje na zemlji, potpuno zbunjeno nesvakidašnjim zahtjevom, dogovara što učiniti. "Ovaj let traži povratak" govori jedan operater kolegi. "Putnica je zaboravila bebu u čekaonici, siroče malo."

Čuje se i kako pilot ponavlja: "Kažem vam, putnica je zaboravila bebu na terminalu i odbija nastaviti let!" Nakon kraće pauze, avion je dobio dopuštenje da se vrati. "Ok, krenite prema pisti. Ovako nešto stvarno još nismo čuli" potvrdila je kontrola leta.

Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

Doista je rijetko da avioni slijeću neplanirano osim ako su razlog tehnički problemi ili zdravlje putnika. Od apsurdnih razloga možemo još navesti kako je 2013. avion American Airlinesa skrenuo s leta Los Angeles - New York i sletio u Kansas City zbog “vrlo nemirnog putnika” koji je odbio prestati pjevati hit Whitney Houston’s "I Will Always Love You". Godinu kasnije, pak, avion koji je poletio iz New Yorka u Seul se vratio nakon što je južnokorejska nasljednica aviokompanije Cho Hyun-ah natjerala člana posade da se iskrca (čitaj: izbacila ga iz aviona, srećom ne u zraku) jer joj je poslužio makadamija orahe u vrećici, a ne u zdjelici!

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0