Život

Anita Dujić večeras navija za naše u Londonu - no, za koga navija njezin dečko Duncan?

Čini nam se da nogometna euforija nikada nije bila veća nego ova prije utakmice Vatrenih s Engleskom, a zahvatila je i našu manekenku s londonskom adresom

Manekenka Anita Dujić početkom ove godine zamijenila je zagrebačku adresu londonskom i upravo će tamo (zasigurno u manjini), navijati za naše Vatrene. Otkrila nam je i tko će glasno navijati s njom:

"Moram priznati da nisam nešto luda za sportom općenito, ali dugo izbivanje iz domovine učini vas nevjerojatno nostalgičnim i domoljubno orijentiranim. Pratila sam sve naše tekme na ovom prvenstvu i svaka je napetija od prethodne. Posljednju utakmicu smo dečko i ja gledali dok smo bili na odmoru u Istri pa je on uspio doživjeti djelić naše slavljeničke atmosfere. 
 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Inače, Duncan je Škot, a poznato je da se Škoti i Englezi baš ne 'šmekaju' od pamtivijeka. Kako se Škotska nije plasirala na Svjetsko prvenstvo, Duncan navija za Hrvatsku sa mnom. Jako se veselimo večerašnjoj utakmici i, naravno, nadamo pobjedi Hrvatske. Utakmicu ćemo gledati u našem vrtu s Duncanovom obitelji i svi ćemo zdušno navijati za Hrvatsku. Jedino je dečko od Duncanove mlađe sestre Englez pa mu, vjerujem, neće biti lako (ha-ha).

Možda vas zanima Fotke naših nogometaša iz djetinjstva - zar nisu preslatki? Rubrika Stars Stars

Ali mogu reći da se kolege Englezi i ja lagano prepucavamo u vezi utakmice. Koliko god je to sve sport i uz sav trud i vještinu je potrebna i sreća, bio bi predivan osjećaj u četvrtak ujutro ušetati u studio s ogromnim (pobjedničkim) osmijehom na licu!

Mislim da će i ovoga puta biti jako napeto, jer dobri su i jedni i drugi, no držim najveće fige za Hrvatsku. Sretno dečki!"

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0