Stars

Fotke naših nogometaša iz djetinjstva - zar nisu preslatki?

Znaš li o kojem se našem reprezentativcu radi kad vidiš samo njegovu staru sliku?

Mediji su puni slika naših nogometaša i njihovih isklesanih tijela, a svaka od nas je barem jednom ''bacila oko'' da vidi kako njen omiljeni igrač izgleda bez dresa. Sad možeš pogledati kako su reprezentativci izgledali kao djeca i kad su samo sanjali o velikim karijerama i klubovima.

IVAN RAKITIĆ

Ivan, rođen u Švicarskoj, odmalena je bio vezan za nogomet i tu je ljubav naslijedio od oca Luke. Sa 4 godine je godine počeo igrati u FC Möhlinu. Odskakao je od svojih vršnjaka tako da je bilo očekivano da će dobivati ponude velikih klubova. Danas, popularni Raketa igra u Barceloni te nas oduševljava na ovom prvenstvu. 
 

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

DEJAN LOVREN

Dejan, koji trenutno igra u Liverpoolu, oduvijek je maštao o velikoj karijeri. Kada je imao 10 godina, s obitelji se vraća iz Njemačke u Hrvatsku i tada počinje njegova priča s nogometom. Sa 15 godina skauti su ga prepoznali i sa 17 godina je debitirao za DInamo. 
 

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

MATEO KOVAČIĆ

Mateo je na društvenim mrežama objavio sliku malog sebe sa svojim idolom, a danas velikim prijateljem i kolegom iz kluba Real Madrid, Lukom Modrićem. Poput Modrića i Kovačić je počeo svoju karijeru u Dinamu. 
 

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

ANDREJ KRAMARIĆ

Svi mediji su se raspisali nedavno o sastavku koji je u 5. razredu napisao mali Andrej. U tom tekstu je napisao kako će njegovo srce tući za Hrvatsku. I bio je potpuno u pravu. 
 

 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on


ANTE REBIĆ

Ante, najpoželjniji neženja naše reprezentacije, karijeru je počeo u manjim klubovima kao što su Nk Vinjani i NK Imotski, a sa 16 godina je prešao u RNK Split gdje kreće njegova seniorska karijera. 24-godišnji Ante danas igra u klubu Eintracht Frankfurt.
 

 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

Možda vas zanima Znaš li koja su prava zanimanja naših reprezentativaca? Rubrika Life&style Life&style

IVAN PERIŠIĆ

Karijeru je Ivan počeo u Hajduku dok danas igra za talijanski Inter iz Milana. Svoju fotku s početka karijere je objavio kao čestitku voljenom Hajduku za 104. rođendan. 
 

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Photo: miss7

Komentari 0