Stars

Zbog koronavirusa Toma Cruisea stavili u izolaciju u Veneciji, uspio je 'pobjeći' privatnim zrakoplovom

  • Popularni glumac Tom Cruise prije nekoliko dana stigao je u Italiju zbog snimanja nastavka filma ''Nemoguća misija''
  • Cijeli tim koji boravi u Veneciji morao je prekinuti snimanje s obzirom na to da broj oboljelih raste iz sata u sat
  • Iako se pisalo da glumac neće smjeti napustiti hotel do 1. ožujka, strani mediji doznaju da je privatnim avionom, zbog straha od virusa,  'pobjegao' iz Italije

Mediji ne prestaju izvještavati o tome kako, u susjednoj Italiji, broj oboljelih od koronavirusa raste iz sata u sat, a broj smrtnih slučajeva popeo se na sedam. Također, još jedna vijest koja je odjeknula u medijima je ta da se u Veneciji nalazi i Tom Cruise koji s filmskom ekipom snima film ''Nemoguća misija 7''. 

Strani mediji su se raspisali kako je snimanje zaustavljeno zbog velikog rizika, a Tom ''zatočen'' u venecijanskom hotelu Gritti Palace u kojem noćenje košta oko 4500 kuna. Također, pojavile su se informacije kako će slavni holivudski glumac morati biti u hotelskoj izolaciji sve do 1. ožujka, kada bi se trebala donijeti odluka o daljnjem snimanju.

Možda vas zanima Pogledaj trailer za nastavak filma 'Top Gun' - čini se da će i u novoj verziji biti zgodnih pilota, akcije, ali i romantike Rubrika Life&style Life&style

Ipak, britanski su se mediji raspisali kako je Tom (57) nakon kraće izolacije privatnim avionom ''pobjegao'' u Veliku Britaniju - zbog straha od virusa. Navodno nitko od ekipe sa snimanja nije zaražen, ali i dalje postoji rizik od naknadnog razvijanja simptoma. Sinoć se iz produkcijskih izvora doznalo kako je cijeli tim uplašen zbog situacije koja se događa oko njih. Iako je pauza od snimanja veliki nenadani trošak, nisu htjeli riskirati pa je tako krenulo povlačenje sa zaraženog područja. Rekli su i kako nitko od ekipe se ne želi zadržavati u Veneciji, a glumačka imena već su napustila nama susjednu državu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0