Life&style

Pogledaj trailer za nastavak filma 'Top Gun' - čini se da će i u novoj verziji biti zgodnih pilota, akcije, ali i romantike

  • 34 godine nakon prvog dijela, na ljeto stiže novi nastavak hit filma 'Top Gun'
  • Osim Tom Cruisea, u filmu ćemo imati prilike vidjeti Vala Kilmera, Jennifer Connelly, Jona Hamma...
  • Film će se početi prikazivati u kinima 26. lipnja

Posljednjih godina mnogi uspješni filmovi iz 80-ih i 90-ih godina dobili su svoj nastavak pa tako i film ''Top Gun''. A upravo u njemu se Tom Cruise proslavio ulogom Mavericka, mladog pilota. Ray Ban avijatorske naočale i kožnata pilotska jakna ono su što pamti svaka od nas. Također, ne možemo zaboraviti ni Kelly McGillis koja je tumačila ulogu Charlie. Njezin stajling je također postao ikonski, no u novom nastavku ona se neće pojaviti. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Priče se gotovo svi sjećamo - Pete Maverick Mitchell student je elitne akademije za pilote Američke mornarice Miramar, koja se još zove i 'Top Gun'. Maverick tamo upoznaje zgodnu astrofizičarku Charlie te 'Icemana', genijalnog, ali natjecateljski nastrojenog studenta kojeg je glumio Val Kilmer. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima 'P.S. Volim te'! Jedna od najljepših ljubavnih priča dobila je svoj nastavak, a očekuje nas i novi film Rubrika Life&style Life&style

I u ovom nastavku ćemo vidjeti Vala Kilmera, ali i Jennifer Connelly, Jon Hamm, Eda Harrias i mladog Milesa Tellera koji će glumiti Bradleyja Bradshawa, sina Maverickovog pokojnog prijatelja 'Goosea'. Objavljen je i trailer u kojem možemo vidjeti da između Toma i Jennifer postoji emocionalna poveznica. 

Zanimljivo je da u je ovom nastavku Maverick instruktor te podučava mlade pilote, a među njima je 'Rooster', sin njegova pokojnog prijatelja 'Goosea'. I sam nastavak ima drugačiji naslov nego što smo očekivali. Naime, pretpostavke su bile da će se zvati ''Top Gun 2'', no naslov je ''Top Gun: Maverick''. 

I dalje nema puno informacija o filmu pa se s vremena na vrijeme pojave neke zanimljivosti kao što je činjenica da je danas Tom Cruise ( 57) stariji u stvarnom životu nego što je u prvom nastavku bio glavni instruktor, Viper kojeg je utjelovio Tom Skerritt, a kojeg nećemo imati prilike vidjeti u nastavku. Također, originalan datum početka prikazivanja filma trebao je biti 12. lipnja, no zbog zahtjevnosti scena letenja i vizualnih efekata pokaknuto je na 26. lipnja. 

U intervjuu koji je dala u srpnju 2019. godine, Kelly McGillis (62), poznatija i kao Charlie, izjavila je kako ju redatelj nije ni pitao da bude dio glumačke postave u nastavku hit filma, na pitanje zašto misli da je tako, odgovorila je: ''Zato što sam stara i debela i izgledam sukladno svojim godinama, a o tome se ne radi u filmu.''

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

I kultna kožnata pilotska jakna pojavit će se u ovom filmu, no neke stvari na njoj će biti izmijenjene. Naime, u prvom dijelu na jakni su bile zakrpe u obliku japanske i tajvanske zastave, no ovog puta su one zamijenjene nejasnim simbolima. Pretpostavlja se da je do toga došlo zato što kineska tvrtka Tencent sufinancira film. Ne možemo zaboraviti ni soundtrack koji se mnogima urezao u pamćenje. Veliki hit ''Danger Zone'' koji je 1986. godine izveo Kenny Loggins, čut ćemo i u ovom filmu, no ovog puta će Kenny snimiti novu, osuvremenjenu verziju. Jedva čekamo čuti - i vidjeti.

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA



 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0