Moda

Ove dvije Zadranke privlačile su poglede šećući gradom - čiji stajling ti je bolji?

  • Zanimljive modne kombinacije prošlog smo vikenda snimali u Zadru
  • Toplije i sunčano vrijeme omogućilo je Zadrankama da se "razmašu" pa smo nakon dugo vremena ugledali i mini haljinu u kombinaciji sa salonkama
  • Dvije prolaznice složile su sasvim različite stajlinge, a svaki je dobar na svoj način

Dvije zgodne dame prošetale su prošlog vikenda ulicama u centru Zadra, a moramo reći da nisu prošle nezamijećeno. Visoke i zgodne, lijepo uređene privukle su dosta pogleda, a bile su i zanimljiv modni tandem, s odjećom sasvim različita stila. Naši probalni gradovi imaju puno blaže zime, s višim temperaturama od kontinentalnih krajeva pa i to dopušta veću kreativnost u kombiniranju odjeće. Ovako pokazati noge u, na primjer, Zagrebu kad je vani -5 ºC ne bi se odlučilo mnogo žena.

Možda vas zanima Kakva maca: pogledaj kombinaciju uskih traperica, čizama s petom i bunde ove prolaznice Rubrika Moda Moda

A zašto nam se sviđaju njihovi stajlinzi?

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić Pixsell/Marko Dimić

Plavokosa prolaznica odlučila se na all white stajling s bijelim kaputom midi dužine i vrlo lijepom haljinom-puloverom raskošna ovratnika - ženstveno i lijepo. Dužina haljine istaknula je duge i vitke noge u nude najlonkama, a još više su ih naglasile klasične salonke krem boje. Pravo modno osvježenje u zimskim danima kad smo više, manje sve zabundane do nosa. Sve je upotpunila clutch torbicom i ogromnim sunčanim naočalama.

Njezina prijateljica/sestra/rođakinja? također je složila izvrstan stajljing. Vitkost i duge noge naglasila je skinny trapericama i smeđim čizmama od brušene kože s visokom potpeticom. Kratka bunda, do struka izbor je mnogih žena ove zime, no njezina je posebno zanimljiva - vidiš li na rukavima ovaj super detalj, šarene šljokice? Torbica je klasična, sa zgodnim detaljem, zlatnim lancem na fronti i također je izabrala predimenzionirane sunčane naočale zanimljiva oblika. Uglavnom, ove dvije dame nisu prošle nezamijećeno.

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTEN I CIPELE

Photo: Pixsell/Marko Dimić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gorangolubic123

    kad vidim facu već vidim ono ae ae e e i već mi muka dođe