Moda

Ova plavuša dobro je spojila bundicu, plise suknju i tenisice - evo 3 stajlinga koja smo mi osmislili

  • Fora i duhovito, to je prvo što pomislimo kad vidimo odjevnu kombinaciju ove djevojke
  • Dva hot komada, bundicu i plise suknju spojila je na neobični način, s majicom s Mickey Mouseom, crvenim remenom i tenisicama i dobila zabavnu kombinaciju
  • Pogledaj 3 naša prijedloga kako nositi plisiranu suknju, bundu od umjetnog krzna i tenisice

Ono što nas je osvojilo u kombinaciji ove prolaznice jest kako je vješto i duhovito napravila zaokret od potencijalno otmjene i elegantne kombinacije (zamisli uz bundu i plise visoke potpetice i neku bluzu) i pretvorila ju u opuštenu i zabavnu - uz pomoć pamučne majice s Mickeyem, širokog crvenog remena i crvenih tenisica. A svi su komadi vrlo trendy.

Možda vas zanima Žene iskreno za miss7: "Zašto volimo mlađe muškarce?" Rubrika Love&Sex Love&Sex

Bundice od lažnog krzna nose se već nekoliko godina, pa je izbor u trgovinama doista velik, a cijene sve niže. Možeš ih naći već i za 300 kuna. Također je velik i raspon boja, od smeđih i crnih klasika koji doista imitiraju pravo krzno do onih u živim bojama, crvenih, žutih, narančastih, zelenih roza. Drugi hit komad je plisirana suknja koja se uspješno iz prošle jesensko-simske sezone prabacila u ovu. I njih nude sve high-street trgovine, ima ih jednobojnih i s raznim uzorcima poput kariranog, s točkicama, a posebno se ističu one metalik sjaja. O majicama s Disneyevim junacima ne treba ni govoriti - ne izlaze iz mode!

 | Autor: Pixsell/Owen Humphreys Pixsell/Owen Humphreys

Lijepa prolaznica nas je inspirirala, a mi smo složili tri slična stajlinga, ali po svom. Nit vodilja je bila uzeti bundice različitih boja pa oko njih graditi kombinacije: smeđu koja najviše nalikuje kombinaciji koja nas je privukla, crnu jer je to klasika i mnogo će žena posegnuti upravo za ovom bojom te crvenu - nismo mogli odoljeti da ne uvrstimo barem jednu jarku boju. Pogledaj!

Možda vas zanima Ova prolaznica zna kako nositi najpopularniji top sezone. Što misliš o 3 stajlinga koja smo mi složili? Rubrika Moda Moda

S crvenom bundicom

Voliš boje? Onda je ovo kombinacija za tebe. Iako upadljiva, crvena bundica je vrlo iskoristiva, može se nositi uz puno toga, od traperica do crnih kožnih hlača i romantičnih haljina s cvjetićima, crvenima naravno. Spojili smo je s ružičastom plisiranom suknjom jer baš nam je dobar spoj tih boja iz istog spektra

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Bundica (H&M 259kn); plisirana suknja (Stradivarius 199,90kn); majica (Stradivarius 149,90kn); torba Zara (179,90kn), tenisice (Stradivarius 229,90kn); naočale (Stradivarius 79,90kn)

Sa smeđom bundicom

Ovo je manje napadna, da ne kažemo rafiniranija verzija - damska kombinacija u smeđim tonovima i s crnom plisiranom suknjom. Lakirana torbica nam je mrak!

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Bundica (Zara 399,90kn); plisirana suknja (Stradivarius 149,90kn); majica (Stradivarius 149,90kn); torba Zara (149,90kn), tenisice (Reserved 299,90kn); naočale (Reserved 79,90kn)

S crnom bundicom

Crno je klasik, a možda ćeš i najradije kupiti crnu bundicu jer znaš da ćeš je moći nositi uz sve? No kako ne bismo upali u tipičnu zimsku zamku, da se od glave do pete odjenemo u crno, spojili smo ju s pastelnim tonovima plave i ružičaste. Što kažeš?

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Bundica (Zara 499,90kn); plisirana suknja (Mango 299,90kn); majica (H&M 222kn); torba Reserved (139,90kn), tenisice (Zara 199,90kn); naočale (Reserved 79,90kn)

Photo: Pixsell/Owen Humphreys
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Prki6001

    PLAVUŠA ????????????????????????????????????????????