Moda

Ova prolaznica zna kako nositi najpopularniji top sezone. Što misliš o 3 stajlinga koja smo mi složili?

  • Prozirni top, pa još ako je s puf rukavima izuzetno je popularan ove sezone
  • Prolaznica ga je dobro iskombinirala u varijanti za tople dan, no njegovo vrijeme dolaskom zime ne prolazi
  • Pogledaj 3 stajlinga gdje smo ga spojili s kaputom, kožnom jaknom, bjelzerom, visokim ili niskim čizmama

Prozirna bluza od organdija, šifona ili tila najpopularniji je top ove sezone i imaju ga sve high-street trgovine u svojoj ponudi. Ovaj seksi komad može otkrivati (ili sakrivati) u većoj ili manjoj mjeri pa ispod njega možeš nositi lijepo rublje koje će se nazirati, majcu na bretele, a "čednijim" modelima prozirni su samo rukavi, torzo je podstavljen i štiti od pogleda. Vrlo popularan uzorak na prozirnom topu su točkice, printane na materijal ili pak drukčije teksture i izbočene, ali nose se i cvjetići, animal, a i jednobojno. I, da, puf rukavi su zakon!

Možda vas zanima Pogledaj kako je Kate tek sitnim detaljem podignula cijelu modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Ova plavokosa prolaznica lijepo je iskombinirala bijeli top s crnim točkicama uz crne poderane traperice i sandale - bili su to posljednji topli dani. Ipak, prozirni top s njima neće nestati. Ovaj lagani komad nosi se i u zimskoj varijanti, uz debele kapute i čizme bez ikakvih problema. Dapače, spoj lagane i teških tkanina čini vrlo zanimljivu kombinaciju.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 

S romantičnom suknjom i visokim čizmama

Iako danas češće biramo hlače od sukanja, kombinacija prozirnog topa sa suknjom i visokim čizmama vrlo je elegantna. Dobar izbor je plisirana suknja, također jedan od hit komada ove kao i prošle zime. Možeš tako i na posao, samo onda bluza ne smije biti previše prozirna. Za malo opušteniji izgled preko sveka nabaci kožnatu jaknu.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Crni top s točkicama (Mango 349,90kn); plisirana suknja (Mango 349,90kn); jakna od lakirane kože (Stradivarius 229,90kn); visoke čizme (Zara 799,90kn); ružičasta prošivena torbica (Reserved 99,90kn)

Kad military čizme sretnu animal print

Ako u tebi čuči rokerica, prozirni top ćeš nositi na sasvim drugi način - kombiniraj ga s puno kože i čizmama niske potpetice odnosno gležnjačama. Na odmet nije ni dašak militay stila, ili u kroju ili u boji. Divljoj mački u tebi vjerojatno će se svidjeti ova kombinacija s topom leopard uzorka.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Top od organdija životinjskog uzorka (Zara, 229,90kn); kožna suknja (Zara 199,90kn); kaput (H&M 370kn); militay čizme (Reserved 249,90kn); zeleni ruksak (Zara 299,90kn)

Party girl look

Upadljive niske čizmice u špic, intenzivne narančaste boje - crna šljokičasta torbica - ovi modni dodaci na dobrom su putu da naglase ovaj fashion look koji može proći za popodnevni, ali i večernji party. Hače su vrećasta kroja - neki novi krojevi zavladali su među kožnim hlačama, a top - na cvjetiće.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Top s cvjetićima (Stradivarius 149,90kn); vrećaste kožne hlače (Zara, 199,90kn), sako (H&M 259,99kn); narančaste čizmice (Reserved 349,90kn); torba sa šljokicama (349,90kn)

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0