Moda

Zavirili smo u Zaru i otkrili što će biti najveći jesenski trend kad govorimo o topovima i bluzama

  • Zara, kao predvodnica high street trendova, je u svojoj novoj kolekciji predstavila organdi - šarmantnu tkaninu od koje su se prvenstveno izrađivale svečane haljine i vjenčanice
  • Na policama Zarinih trgovina ga možeš pronaći u obliku preslatkih topova i košulja
  • Lako se kombinira uz omiljeni par traperica i elegantnih salonki

Zara je u svojoj novoj kolekciji predstavila jedan od najvećih jesenskih trendova - topove i bluze od organdija. Ovaj prekrasan, proziran i elastičan materijal je jedna od najpopularnijih tkanina u modnom svijetu od koje su dizajneri prvenstveno izrađivali prekrasne svečane i kazališne haljine, suknje, vjenčanice,... No, ova je tkanina, izvorno napravljena od svile, svoju primjenu pronašla i kod izrade zavjesa, buketa, dekoriranja prostora, umatanju darova.

Možda vas zanima Priprema, uredi, sad! traje i dalje - prijavi se i osvoji besplatno preuređenje! Rubrika Life&style Life&style

Stoga ne čudi da je svoje mjesto pod suncem pronašla i na ovosezonskim jesenskim policama poznatih high street brendova. Najlakši način nošenja ovog trenda je iskombinirati jednu od ovih preslatkih bluza ili topova s trapericama, salonkama ili tenisicama. Ovi komadi dolaze u dojmljivim svijetlim bojama s upečatljivim polka točkama i postaju sve češći gosti Instagram profila trendseterica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by s a r a h k u n z (@mrs.seytschlife) on

1. Mašnice za romantičarke

Ovaj bi se model mogao osobito svidjeti romantičnim djevojkama koje cijene ženstvene i profinjene komade odjeće. S preslatkim dodatkom mašnice drugi ti modni dodaci nisu potrebni. Savjetujemo ti da jednu od ovih bluza iskombiniraš na omiljene traperice visokog struka i elegantne salonke ili balerinke.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: sve ZARA (229,90 kn, 199,90 kn, 229,90 kn)

Možda vas zanima Ma kakva crna i smeđa! Zarine polučizmice koje bi mogle biti veliki hit najavljuju vedriju modnu jesen Rubrika Moda Moda

2. Crno je uvijek u modi

S obzirom na specifičnost rukava ovih šarmantnih bluza i topova, tvoj će outfit biti poseban i ako se cijela 'zaviješ' u crno. No, uvijek ga možeš razigrati nekim otkačenim cipelama, upečatljivim ružem ili šarenim nakitom - s crnim su tonovima mogućnosti zaista beskonačne.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: sve ZARA (149,90 kn, 149,90 kn, 229,90 kn)

3. Poslovno plavo

Ove bi se bluze mogle odlično uklopiti u poslovne outfite - dovoljno su profinjene, a opet maštovite i nimalo dosadne. Možeš ih iskombinirati na tamne hlače na crtu, traperice ili pencil suknje. Za slobodno vrijeme tu je model bluze s prozirnim rukavima koji bi ti mogao dobro doći za prijateljičin rođendan ili romantičan izlazak s dragim. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: sve ZARA (149,90 kn, 199,90 kn, 299,90 kn)

Možda vas zanima Više nije za bakice - ovaj kroj džempera sada je seksi komad koji nose mnoge slavne žene. Pronašli smo najljepše u jesenskim kolekcijama Rubrika Moda Moda

4. Šećer za kraj - polka točkice

Polka točke su uvijek sjajan izbor i volimo ih nositi na majicama, topovima, košuljama, haljinama... A ti? Slatke su, moderne i u sekundi pretvaraju i najjednostavniji outfit u pravu šećernu bombu. Mi smo već pronašle svoje favorite koje ćemo isfurati na crne hlače, gležnjače i romantične pundžice.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: sve ZARA (229,90 kn, 149,90 kn, 179,90 kn)

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0