Stars

Zaručili su se Adriana Đurđević i nogometaš Duje Ćaleta-Car, pokalaza je i zaručnički prsten

  • Vatreni reprezentativac Duje Ćaleta-Car zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Adrianu 
  • Ona na društvenim mrežama plijeni pažnju dijeleći svoje fotografije u kupaćim kostimima
  • Uz zajedničke fotografije Adriana je napisala citat iz Biblije i pokazala prsten 

Nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car, rodom iz Šibenika, zaprosio je dugogodišnju djevojku Adrianu Đurđević koja na društvenim mrežama često plijeni pažnju svojim modnim odabirima, uvijek se ističući od drugih te kupaćim kostimima koji laskaju njenoj figuri.

Kakav zaručnički prsten vole Francuskinje? Za razliku od Amerikanki, ne sanjaju o ooogromnom dijamantu

Adriana i Duje u vezi su nešto više od četiri godine, a upoznali su se sasvim slučajno u Zagrebu. Podijelila je njihove zajedničke fotografije uz citat iz Biblije: "Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje."

Možda vas zanima "Pa što ako je moj vjenčani prsten jeftin, važna je ljubav" - post koji je podijeljen 100.000 puta Rubrika Love&Sex Love&Sex

Uz emotivnu poruku svom odabraniku Duji napisala je i hashtagove "zauvijek moj najdraži" te "rekla sam da". Detalje prosidbe nije otkrila, osim da se dogodila u francuskom Marseilleu gdje novopečeni zaručnici žive posljednje dvije godine.

Na fotografijama koje je Adriana podijelila s pratiteljima možemo vidjeti veličanstven pogled na grad u pozadini predivnog zaručničkog prstena. 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: None

Komentari 0